Header

banner_top

10/02 ...KAΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Μια "γεμάτη" εβδομάδα ξεκίνησε σήμερα 10/02 για τα αγωνιστικά τμήματα του ΒΑΟΛ Χίου που θα δώσουν ουκ ολίγους ενδιαφέροντες αγώνες τις επόμενες ημέρες. Ας δούμε λοιπόν το πρόγραμμα της εβδομάδας αναλυτικά:

Την Τετάρτη 12/02, στις 18:00, στο Βούρειο η παιδική ομάδα του ΒΑΟΛ θα υποδεχθεί την αντίστοιχη του ΑΙΓΕΑ, στα πλαίσια της 14ης αγωνιστικης του Πρωταθλήματος Παίδων της ΤΕ Χίου.

Την ίδια ημέρα και αμέσως μετά την αναμέτρηση των παίδων, έχει ορισθεί ο αγώνας ΒΑΟΛ - ΑΙΓΕΑΣ για το πρωτάθλημα Νεανίδων της ΤΕ Χίου. Το τζάμπολ του είναι προγραμματισμένο για τις 19:30 και πάλι στο Βούρειο.

Το Σάββατο 15/02, στις 19:00, στο Βούρειο, θα πραγματοποιηθεί ο αγώνας ΕΝΩΣΗ - ΒΑΟΛ για την 15η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Παίδων της ΤΕ Χίου στη θέση της αναμέτρησης ΑΙΓΕΑΣ - ΒΑΟΛ (Γυναικών) που έχει μετατεθεί για τις 22/02 στις 21:00.

Την Κυριακή 16/02 η μέρα θα ξεκινήσει με την εκδήλωση για την Κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του ΒΑΟΛ Χίου που θα πραγματοποιηθεί στο Βούρειο σε ώρα που θα ανακοινωθεί άμεσα πιθανόν και εντός της ημέρας.

Στη συνέχεια το ενδιαφέρον μετακομοίζει στο Κλειστό όπου στις 14:00 θα ξεκινήσει η αναμέτρηση ΑΙΓΕΑΣ - ΒΑΟΛ για το πρωτάθλημα παγκορασίδων της ΤΕ Χίου.

Την ίδια ημέρα είχε ορισθεί η αναμέτρηση ΑΠΣ ΠΑΠΑΔΟΣ ΓΕΡΑΣ - ΒΑΟΛ ΧΙΟΥ για την 14η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Γ΄Εθνικής Ανδρών. Μετά την αποχώρηση των Γεραγωτών από το πρωτάθλημα, ο αγώνας θα κατοχυρωθεί υπέρ του Βούρειου με 0-20.

Τέλος την Κυριακή 16/02, στις 18:00 στο Κλειστό των Καμποχώρων θα πραγματοποιηθεί ο Τελικός του Κυπέλλου Ανδρών της ΤΕ Χίου που θα βρει αντιμέτωπους τον ΒΑΟΛ Χίου και τον ΟΜΗΡΟ Καλλιμασιάς. Μια πραγματική γιορτή του χιώτικου μπάσκετ που θα αποτελέσει τον καλύτερο επίλογο τόσο για την 3η συνεχόμενη διοργάνωση Κυπέλλου (μετά την αναβίωσή της) όσο και για μια ιδιαίτερα έντονη αγωνιστική εβδομάδα.

Καλή εβδομάδα σε όλους...