Header

banner_top

28/01 Η ΠΙΤΑ ΤΗΣ ΤΕ ΕΟΚ ΧΙΟΥ

Το ερχόμενο Σάββατο 1/2, στις 17:30, στο Κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο Χίου, θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση για την Κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας της ΤΕ Χίου. Στα πλαίσια της εκδήλωσης θα απονεμηθούν τα έπαθλα στις Πρωταθλήτριες ομάδες και τους Πρώτους σκόρερς της περιόδου 2012-2013. Την τιμητική τους στην εκδήλωση θα έχουν οι ομάδες του ΒΑΟΛ Χίου καθώς κατέκτησαν τά 4 από τα 8 πρωταθλήματα της ΤΕ Χίου.

Πιο συγκεκριμένα οι ομάδες μας που κατέκτησαν τα πρωταθλήματα 2012-2013 είναι:

Ανδρών - Πρωτάθλημα Α΄ Ανδρών Χίου

Γυναικών - Πρωτάθλημα Χίου

Νεανίδων - Πρωτάθλημα Χίου

Κορασίδων - Πρωτάθλημα Χίου.

Επίσης ο αρχηγός της ανδρικής ομάδας του ΒΑΟΛ Χίου, Μανώλης Χατζηλάμπρου αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ του Πρωταθλήματος της Α΄ Κατηγορίας Ανδρών της ΤΕ Χίου.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι ομάδες Κορασίδων και Νεανίδων ήταν οι μόνοι εκπρόσωποι του νησιού μας, που προκρίθηκαν από την Α΄Προκριματική φάση (ΤΕ Χίου, ΤΕ Λέσβου, ΤΕ Σάμου).

Επίσης να θυμίσουμε πως η Γυναικεία ομάδα του ΒΑΟΛ Χίου πέρασε αήττητη από την Προκριματική Φάση του Ομίλου Αιγαίου που πραγματοποιήθηκε στη Χίο με τη συμμετοχή των πρωταθλητριών ομάδων των ΤΕ Χίου, ΤΕ Δωδεκανήσου, ΤΕ Σάμου και ΤΕ Λέσβου.

Και βέβαια η ανδρική ομάδα του ΒΑΟΛ Χίου, πήρε αήττητη τον (άτυπο) τίτλο του Πρωταθλητή Αιγαίου στα Μπαράζ του ΜΕΤΣ και πανυγήρισε την άνοδό του στη Γ΄ Εθνική για δεύτερη φορά στην ιστορία του.

Ο Βούρειος καλεί όλους τους αθλητές και τα μέλη του να παρευρεθούν στην εκδήλωση της ΤΕ Χίου και να χειροκροτήσουν τις ομάδες και τους αθλητές που διακρίθηκαν κατά την αγωνιστική περίοδο 2012-2013. Η εκδήλωση θυμίζουμε θα πραγματοποιηθεί στο Κλειστό, το ερχόμενο Σάββατο 1/2, στις 17:30.

prosklisi digma