Header

banner_top

12/01 MINI ΜΕ ΟΜΗΡΟ

mini girls_2014aΜε τους δυό εξ' αναβολής αγώνες με τον ΌΜΗΡΟ τελείωσε τις συμμετοχές του η Ακαδημία του ΒΑΟΛ για το τουρνουά ΜΙΝΙ (2001+) που διοργάνωσε η ΤΕ ΕΟΚ ΧΙΟΥ. Αρχικά έπαιξαν τα κορίτσια  τα οποία υπό τις οδηγίες του Αντώνη Καλιμανά και της Κατερίνας Παναγοπούλου έπαιξαν πολύ καλό μπάσκετ με αντίπαλο τα κορίτσια της Ακαδημίας του ΟΜΗΡΟΥ που καθοδηγούσε ο Δημήτρης Μπόλιας. Συγχαρητήρια και στις δυό Ακαδημίες για το σωστό και όμορφο παιχνίδι. Το σκορ ήταν 31-13 υπέρ του ΒΑΟΛ.

Διαιτητής: Α. Συμιακάκης

Για τον ΒΑΟΛ αγωνίστηκαν : Φιλιμάκη, Μπενέκου Α, Μουτάφη, Καραμανή, Βούλγαρη Α, Κομνηνάρη, Φόρου, Μπενέκου Κ, Μπερμπέρη, Βούλγαρη Β, Αναστασάκη, Τριανταφύλλου, Νεαμονίτη και Φαφαλιού.

mini boys_2014aΣτις 13.30 τη σκυτάλη πήραν τα αγόρια της Ακαδημίας του ΒΑΟΛ , για την ίδια διοργάνωση με αντίπαλο πάλι την Ακαδημία του ΟΜΗΡΟΥ. Τα παιδιά του ΒΑΟΛ έπαιξαν υπό τις οδηγίες του Αντώνη Καλιμανά και της Κατερίνας Παναγοπούλου, ενώ της Ακαδημίας του ΟΜΗΡΟΥ υπό τις οδηγίες του Αργύρη Στακιά. Λόγω τηςmini boys_2014 πληθώρας παιδιών αποφασίστηκε με τη σύμφωνη γνώμη όλων (Ομάδων και Γυμνασίαρχου) να παιχτούν 6 Πεντάλεπτες περίοδοι. Νικητής ο ΒΑΟΛ με 39-22, συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για τον αγώνα τους.

Διαιτητής ο Α. Συμιακάκης.  

Για τον ΒΑΟΛ αγωνίστικαν:  Χριστοβασίλης, Ιατρουδέλλης, Γεωργούλης, Τσίγκος, Στουπάκης, Μαμουνής, Καρδαμύλας, Αντωνακάκης, Αγγελής, Ταούζης, Αναστασάκης, Πούλος, Ξενάκης, Παπαλεωνίδας, Ντούλης, Αντωνίου, Βούλικας, Καρμπάτσος, Κοσμάς, Γατζούδης, Παπανικολάου, Πούλιος, Γιοβανάκης και Χέρας