Header

banner_top

07/01 ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Ανέκαθεν η γιορτή του Αγίου Ιωάννη (7/1), χρόνια πολλά σε όλους τους Γιάννηδες και τις Ιωάννες, σήμαινε τη ...λήξη των γιορτών και την επιστροφή στους καθημερινούς ρυθμούς. Έτσι συμβαίνει και με το αγωνιστικό πρόγραμμα των τμημάτων του ΒΑΟΛ Χίου που ξεκινούν το 2014 με 2 αγώνες αγωνιστικών (παίδες και άνδρες) ενώ αυτή την εβδομάδα ολοκληρώνεται με 3 αγώνες που αφορούν τμήματα του ΒΑΟΛ, το Τουρνουά Μίνι Αγοριών και Κοριτσιών της ΤΕ Χίου. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.

Σήμερα Τρίτη (7/1) στις 12:15 στο Βούρειο η ομάδα Μίνι Κοριτσιών του ΒΑΟΛ υποδέχεται την αντίστοιχη του ΑΙΓΕΑ Α΄.

Το Σάββατο 11/1, στις 19:00, στο Βούρειο η ομάδα παίδων του ΒΑΟΛ υποδέχεται τους ΙΩΝΕΣ στην πρεμιέρα του Β΄ Γύρου του Πρωταθλήματος Παίδων της ΤΕ Χίου.

Την Κυριακή 12/1 (17:00) η δράση επανέρχεται στη Γ΄ Εθνική με τον Βούρειο να ταξιδεύει στο Ηράκλειο της Κρήτης όπου στο άδειο λόγω τιμωρίας "Λίντο" θα τεθεί αντιμέτωπος με τον ΕΡΓΟΤΕΛΗ.

Την ίδια ημέρα στο Βούρειο τα τμήματα ΜΙΝΙ του ΒΑΟΛ ολοκληρώνουν τη συμμετοχή τους στο Βούρειο υποδεχόμενα τις ομάδες αγοριών και κοριτσιών του ΟΜΗΡΟΥ και πιο συγκεκριμένα στις 16:30 θα παίξουν τα αγόρια και στις 17:30 τα κορίτσια.

Καλή εβδομάδα σε όλους...