Header

banner_top

16/12 ...ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Με την αποστολή της Ανδρικής ομάδας του ΒΑΟΛ Χίου να παραμένει στην Αθήνα και να περιμένει την αναχώρηση του πλοίου ΑΡΙΑΔΝΗ (Πειραιάς - 21:00) ξεκινάει η εβδομάδα που φιλοξενεί ούτε λίγο ούτε πολύ 6 αγώνες για τα τμήματα του Βούρειου.

Ας ξεκινήσουμε όμως από τον ...7ο ο οποίος αφορά στον ορισμένο για σήμερα αγώνα των παγκορασίδων μας, ο οποίος δεν θα πραγματοποιηθεί και μεταφέρεται κατά πάσα πιθανότητα για την επόμενη εβδομάδα.

Έτσι περνάμε στην Τετάρτη 18/12 με την εφηβική ομάδα να κλείνει τον Α΄ Γύρο του πρωταθλήματος στα Καμπόχωρα φιλοξενούμενη του ΝΟΘ. Ο αγώνας έχει ορισθεί για τις 17:00.

Αργότερα (19:30) την ίδια ημέρα (Τετάρτη) στο Βούρειο, η Γυναικεία ομάδα του ΒΑΟΛ Χίου ολοκληρώνει κι εκείνη τον Α΄ Γύρο του τοπικού μας πρωταθλήματος με έναν αγώνα απέναντι στον ΦΟΒ.

Η συνέχεια των αγώνων της εβδομάδας αφορά στο τμήμα παίδων και στον εξ' αναβολής αγώνα του ΒΑΟΛ με τον ΦΟΒ, που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 20/12, στις 17:00, στο Βούρειο.

Η αγωνιστική δράση της εβδομάδας συνεχίζεται και το Σάββατο 21/12, όταν και πάλι η παιδική ομάδα του ΒΑΟΛ θα υποδεχθεί στις 17:00, στο Βούρειο, τον ΝΟΘ για τον τελευταίο αγώνα της στα πλαίσια του Α΄ Γύρου του πρωταθλήματος παίδων της ΤΕ Χίου.

Η δράση συνεχίζεται την Κυριακή 22/12, με τον μεγάλο αγώνα ΒΑΟΛ - ΗΡΟΔΟΤΟΣ για την 9η αγωνιστική της Γ΄ Εθνικής Ανδρών, να δεσπόζει στο αγωνιστικό πρόγραμμα της ημέρας. Ο Βούρειος θα υποδεχθεί τους Κρητικούς στο Κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο Χίου, με στόχο τη νίκη, σε έναν αγώνα που θα αρχίσει στις 14:00.

Το "μαμούθ" πρόγραμμα της εβδομάδας ολοκληρώνεται την Κυριακή 22/12, στις 16:30 στο Βούρειο, όπου η ομάδα παμπαίδων του ΒΑΟΛ θα υποδεχθεί την αντίστοιχη του ΚΟΦΙΝΑ στο "κλείσιμο" του Α΄ Γύρου του φετινού πρωταθλήματος παμπαίδων της ΤΕ Χίου.

Καλή εβδομάδα σε όλους...