Header

banner_top

14/12 ...Η ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ Σ/Κ

Με την αναμέτρηση της Γ΄ Εθνικής Ανδρών  ΓΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ - ΒΑΟΛ ΧΙΟΥ (Κλειστό Παπάγου - Κυριακή - 14:30)  να κυριαρχεί, μπήκαμε στο Σαββατοκύριακο (14-15/12) με 2 αγώνες ...Βούρειου ενδιαφέροντος στην ημερήσια διάταξη. Για τον αγώνα του "Σαλούν" η χιώτικη αποστολή θα αναχωρήσει την Κυριακή 15/12 στις 10:50, από το αεροδρόμιο ΟΜΗΡΟΣ της Χίου και θα επιστρέψει ακτοπλοϊκώς τη Δευτέρα 16/12 στις 21:00 με το πλοίο ΑΡΙΑΔΝΗ από τον Πειραιά.

Εκτός από την αναμέτρηση της Γ΄ Εθνικής και το τμήμα των παμπαίδων του ΒΑΟΛ Χίου έχει αγωνιστική υποχρέωση αυτή την Κυριακή. Έτσι η ομάδα του Παναγιώτη Καλαμάρη θα φιλοξενηθεί στο Κλειστό από τον ΑΙΓΕΑ στα πλαίσια του πρωταθλήματος παμπαίδων της ΤΕ Χίου, σε έναν αγώνα το τζάμπολ του οποίου έχει ορισθεί για τις 13:00.

Στην υπόλοιπη "μπασκετική" κίνηση του Σ/Κ κυριαρχεί το ντέρμπι της Α΄ Ανδρών Χίου ΦΟΒ - ΙΩΝΕΣ που θα διεξαχθεί σήμερα Σάββατο, στις 19:30, στο Βούρειο και αναμένεται να προσελκύσει πλήθος θεατών.

Τέλος να θυμίσουμε πως η ερχόμενη εβδομάδα περιλαμβάνει πολλούς αγώνες για τα τμήματα του ΒΑΟΛ, με τη δράση να ξεκινάει από τη Δευτέρα 16/12, οπότε η ομάδα παγκορασίδων του ΒΑΟΛ θα φιλοξενήσει στο Βούρειο την αντίστοιχη του ΑΙΓΕΑ Α΄, σε μια αναμέτρηση που θα ξεκινήσει στις 18:30.

Καλό Σαββατοκύριακο σε όλους...