Header

banner_top

01/12 ΕΧΕΙ 3 ΑΓΩΝΕΣ ΣΗΜΕΡΑ!

Mετά από ένα πολύωρο ταξίδι, που ξεκίνησε χτες το απόγευμα στις 6.35 μμ, από το αεροδρόμιο "Όμηρος" της Χίου και συνεχίστηκε με λεωφορείο από το Ελ. Βενιζέλος μέχρι την Κύμη στην ανατολική Εύβοια, η αποστολή της ανδρικής ομάδας του ΒΑΟΛ έφτασε γύρω στις 11.00μμ στο ξενοδοχείο, όπου κατέλυσε, για να αντιμετωπίσει σήμερα το μεσημέρι στις 12 την ισχυρή και πρωτοπόρο ομάδα της Κύμης για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής κατηγορίας. Μετά το τέλος του αγώνα η χιώτικη αποστολή θα αναχωρήσει και πάλι οδικώς με προορισμό και πάλι το αεροδρόμιο της Αθήνας απ' όπου στις 8.20 μμ θα ξεκινήσει την πτήση της επιστροφής με προορισμό τη Χίο. Να σημειώσουμε ότι ο παίκτης μας Κώστας Νακόπουλος θα βρεθεί αντιμέτωπος με την ομάδα που έκανε τα πρώτα του μπασκετικά βήματα.

Στις  13.30 τη σκυτάλη παίρνουν οι παγκορασίδες του Παναγιώτη Καλαμάρη για να αντιμετωπίσουν εκτός έδρας (στο Φαφαλίειο στάδιο) την αντίστοιχη ομάδα του ΦΟΒ για την 2η αγωνιστική του αναπτυξιακού πρωταθλήματος κοριτσιών της ΤΕ ΕΟΚ Χίου.

Οι αγώνες ολοκληρώνονται στις 15.30, στο Βούρειο, όπου θα πραγματοποιηθεί ο αναβληθέντας αγώνας για την 6η αγωνιστική, του πρωταθλήματος παίδων της ΤΕ Χίου, σε ένα παιχνίδι που οι παίδες του ΒΑΟΛ υποδέχονται την αντίστοιχη ομάδα της ΕΝΩΣΗΣ Συκιάδας - Λαγκάδας

Καλή επιτυχία....