Header

banner_top

25/11 ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Επιστροφή στους αγώνες της Γ΄Εθνικής Ανδρών και 3 παιχνίδια τοπικού ενδιαφέροντος για τον ΒΑΟΛ,  περιλαμβάνει το πρόγραμμα της εβδομάδας που ξεκίνησε σήμερα (25/11).

Την αρχή κάνουν οι κορασίδες του Βούρειου που θα φιλοξενηθούν από τον ΕΦΗΒΟ στο Κλειστό, το Σάββατο 30/11 στις 17:30. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος κορασίδων της ΤΕ Χίου.

Η πρώτη Κυριακή του Δεκέμβρη θα βρει την ανδρική ομάδα του ΒΑΟΛ στην Κύμη της Εύβοιας όπου στις 12:00 θα τεθεί αντιμέτωπη με την πρωτοπόρο στη βαθμολογία της Γ΄ Εθνικής και αήττητη τοπική ομάδα του Γυμναστικού.

Την ίδια ημέρα (Κυριακή) στις 13:30 οι παγκορασίδες του ΒΑΟΛ θα φιλοξενηθούν από τον ΦΟΒ στο Φαφαλίειο Στάδιο του Βροντάδου για τη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος παγκορασίδων της ΤΕ Χίου.

Τέλος εντός της εβδομάδας (πιθανότατα Κυριακή απόγευμα) θα διεξαχθεί ο αγώνας ΒΑΟΛ - ΕΝΩΣΗ για το πρωτάθλημα παίδων. Ο συγκεκριμένος αγώνας είχε οριστεί για την Τετάρτη 27/11 στο Βούρειο αλλά έχει σταλεί κοινό έγγραφο των 2 ομάδων για αναβολή σε νέα ημερομηνία η οποία θα ανακοινωθεί μόλις οριστικοποιηθεί από τη διοργανώτρια αρχή.

Καλή εβδομάδα σε όλους...