Header

banner_top

04/11 ...KAΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Με ακόμη μία "γεμάτη" εβδομάδα συνεχίζουν τα αγωνιστικά τμήματα του ΒΑΟΛ Χίου τους αγώνες τους τόσο σε τοπικό όσο και σε εθνικό επίπεδο.

Την αρχή κάνουν σήμερα Δευτέρα (04/11), στις 22:00 στο Κλειστό οι έφηβοι του ΒΑΟΛ που θα τεθούν αντιμέτωποι με την αντίστοιχη ομάδα του ΑΙΓΕΑ στην πρεμιέρα του φετινού εφηβικού πρωταθλήματος.

Η "δράση" συνεχίζεται την Τετάρτη 06/11 με τον αγώνα ΟΜΗΡΟΣ-ΒΑΟΛ για το πρωτάθλημα παίδων. Ο Βούρειος θα πατήσει για πρώτη φορά φέτος το παρκέ του Κλειστού Γυμναστηρίου των Καμποχώρων και θέλει να δώσει συνέχεια στο πολύ καλό ξεκίνημα (2/2) που έχει στον φετινό μαραθώνιο του παιδικού πρωταθλήματος. Το τζάμπολ της αναμέτρησης θα δοθεί στις 19:30.

Το Σάββατο 9/11, ενώ η αποστολή της ανδρικής ομάδας του ΒΑΟΛ θα βρίσκεται ήδη στην πρωτεύουσα, οι Νεάνιδες του Βούρειου θα δίνουν τον πρώτο αγώνα της χρονιάς. Αντίπαλος ο ΕΦΗΒΟΣ σε έναν αγώνα που θα ξεκινήσει στις 17:00, στο Κλειστό.

Μια μέρα πριν την τοπική μας γιορτή, την Κυριακή 10/11 ο Βούρειος θα δώσει 2 αγώνες την ίδια ώρα σε Αθήνα και Χίο. Στο νησί μας κατ' αρχήν στις 16:00 στο Βούρειο η ομάδα παγκορασίδων του ΒΑΟΛ θα υποδεχθεί τον ΑΙΓΕΑ στα πλαίσια της 1ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος παγκορασίδων.

Την ίδια μέρα και ώρα (Κυριακή 10/11 στις 16:00) η ανδρική ομάδα του ΒΑΟΛ Χίου θα φιλοξενηθεί από τον ισχυρό ΚΡΟΝΟ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ στο Μπραχάμι, για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών.

Καλή εβδομάδα σε όλους...