Header

banner_top

27/10 (ΑΚΑΔ) ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

academy26 10_2013aΈντονη δραστηριότητα σε ένα τριήμερο γεμάτο εκδηλώσεις, παιχνίδι και εκπλήξεις στην ακαδημία μας χθες και σήμερα. Τη αρχή έκανε ο νέος center του ΒΑΟΛ, Κώστας Τσαπρούνης, το Σαββάτο, όταν έπειτα από πρόσκληση του Αντώνη Καλιμανά επισκεύθηκε τις ακαδημίες, μίλησε με τα παιδιά, έπαιξε μαζί τους, τους έδωσε συμβουλές και τους υποσχέθηκε πολλές επιτυχίες και θέαμα στους αγώνες του ανδρικού. Στη συνέχεια μαζί με τους προπονητές της ακαδημίας έκαναν διαγωνισμούς και μοίρασαν μπάλλες στους νικητές.

academy27 10_2013bΣήμερα Κυριακή, η Ακαδημία Basketball του ΒΑΟΛ, φιλοξένησε στο Βούρειο την ακαδημία των Ιώνων και έγινε από κοινού προπόνηση με 4 οκτάλεπτα αγώνων μεταξύ παιδιών γεννημένων από το 2002 και νεώτερα. Τα παιδιά χάρηκαν το παιχνίδι, παρουσία πολλών γονιών που γέμισαν τις κερκίδες του Βούρειου και απόλαυσαν το θέαμα που πρόσφεραν οι μικροί μπασκετμπωλίστες και των δυό ομάδων. Στη συνέχεια τα μεγαλύτερα αγόρια και κορίτσια του ΒΑΟΛ (1999-2001) έδωσαν φιλικό αγώνα μεταξύ τους.

Το Τριήμερο εκδηλώσεων κλείνει αύριο, όπου η Ακαδημία Basketball του ΒΑΟΛ, τιμώντας τη μνήμη των πεσόντων του 1940, θα παρελάσει, όπως κάθε χρόνο, στην κεντρική παρέλαση του Δήμου Χίου. Παρακαλούμε τους γονείς των αθλητών μας αλλά και τους φίλους και μεγαλύτερους αθλητές του ΒΑΟΛ να παρευρεθούν και να χειροκροτήσουν θερμά τους μικρούς μας αθλητές.


Περισσότερες φωτογραφίες στη σελίδα μας στο facebook πατώντας ΕΔΩ