Header

banner_top

26/10 ...ΕΧΕΙ (2) ΑΓΩΝΕΣ ΣΗΜΕΡΑ

Σάββατο 26/10 (χρόνια πολλά σε όλους τους Δημήτρηδες και τις Δήμητρες) και το πρόγραμμα περιλαμβάνει δύο αγώνες για τα αγωνιστικά τμήματα του ΒΑΟΛ Χίου.

Την αρχή θα κάνουν οι παίδες του Παναγιώτη Καλαμάρη που θα υποδεχθούν στο Βούρειο (στις 17:00) την αντίστοιχη ομάδα του ΝΗΡΕΑ Καρδαμύλων. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής του φετινού πρωταθλήματος παίδων της ΤΕ Χίου και οι γηπεδούχοι θα προσπαθήσουν να νικήσουν την ομάδα του Μανώλη Χατζηλάμπρου ώστε να κάνουν το 2 στα 2.

Αμέσως μετά (19:00) και πάλι στο Βούρειο η ανδρική ομάδα του ΒΑΟΛ θα αγωνισθεί για την πρώτη φάση του Κυπέλλου Χίου απέναντι στον ΒΑΡΒΑΣΙΑΚΟ. Ο Παντελής Βούλικας θα έχει στη διάθεση του τον Κώστα Τσαπρούνη που προπονήθηκε χθες για πρώτη φορά χθες με τη νέα του ομάδα, ενώ αναμένεται να μη χρησιμοποιήσει τους Τροβά, Αλεξάκη, Mυτιληνού και Καλιμανά. ΒΑΟΛ και ΒΑΟ θα συναντηθούν μετά από πάρα πολλά χρόνια σε επίσημο αγώνα, καθώς η ομάδα του Γιάννη Κουντουριάδη αγωνίζεται στη Β΄ Κατηγορία και η προηγούμενη συνάντηση των 2 σημερινών αντιπάλων ...χάνεται κάπου στη δεκαετία του 1990. Ο σημερινός αγώνας είναι "νοκ-άουτ" και ο νικητής θα τεθεί αντιμέτωπος με τον ΑΣ ΛΙΘΙΟΥ στην προημιτελική φάση του θεσμού. Εκτός από το ντεπούτο του Κώστα Τσαπρούνη με τη γαλανόλευκη, όσοι επιλέξουν να βρεθούν στις κερκίδες του Βούρειου σήμερα το απόγευμα, πιθανόν να αντικρύσουν άλλη μια (ευχάριστη) έκπληξη αυτή τη φορά στην άκρη του πάγκου των Πρωταθλητών Αιγαίου... Καλή επιτυχία σε όλους...