Header

banner_top

10/07 ΑΣΠΑ ΓΡΙΜΠΑΒΙΩΤΗ

ΑΣΠΑ ΓΡΙΜΠΑΒΙΩΤΗΟ ΒΑΟΛ ανακοινώνει την μεταγραφή της Άσπας Γριμπαβιώτη (1.70m γεν:15-5-1986 Θέση 1-2) στην ομάδα μας! Η Άσπα έρχεται από τον Πρωτέα Βούλας έπειτα από πρόταση της φίλης της Ελένης Θεοδώρου, και θα ενισχύσει τον Βούρειο για την περίοδο 2013-2014. Μετά την οριστικοποίηση της συμφωνίας η αθλήτρια έκανε τις παρακάτω δηλώσεις:

"Ασχολούμαι με το μπάσκετ από το 1994 όπου ξεκινησα 8 χρονών στην ομάδα του ΑΕΟ Πρωτέα Βούλας μέχρι και τα 25 μου 2011-12.

Tη χρονιά 2004-05 κατάκτηση κύπελλου ΕΣΚΑΝΑ γυναικών

Αρχηγός της ομάδας από το 2009, την οποία χρονιά για πρώτη φορά στο final four κυπέλλου γυναικών ελλάδος και κατατάσεται δεύτερος.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ:

ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΕΤΟΙΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΣΩ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΒΑΟΛ ΩΣΤΕ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΟΣΟ ΠΙΟ ΨΗΛΑ ΜΠΟΡΕΙ!ΔΕΝ ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΔΩ ΦΕΤΟΣ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ Η ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΣΥΜΠΑΙΧΤΡΙΑ ΜΟΥ ΕΛΕΝΗ ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΤΗΝ Α2 ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ. ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΞΕΚΙΝΑΕΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΗΣ ΜΟΥ ΚΑΡΙΕΡΑΣ ΚΑΘΩΣ Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΝΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΞΙΟΛΟΓΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ ΠΛΕΙ ΜΕΙΚΕΡ, ΟΜΑΔΙΚΗ ΠΑΙΧΤΡΙΑ ΟΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΑΞΙΟΠΟΙΕΙ ΤΙΣ ΣΥΜΠΑΙΧΤΡΙΕΣ ΤΗΣ ΕΝΩ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΦΤΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΕΙ.ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΟΠΟΥ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ."

Η διοίκηση και ο προπονητής καλωσορίζουμε την Άσπα στην οικογένεια του ΒΑΟΛ και ευχή μας να νιώσει γρήγορα μέλος της και πολλές χαρές και επιτυχίες μαζί μας!!