Header

banner_top

10/07 ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΕΛΕΝΗ

Ελένη ΘεοδώρουΟ ΒΑΟΛ ανακοινώνει την επιστροφή της Ελένης Θεοδώρου(1.68m, γεν: 6/9/1983, Θέση 1-2) στην ομάδα μετά από ένα χρόνο.Η Ελένη αγωνίστηκε την περίοδο 2011-2012 στην ομάδα μας και βοήθησε τα μέγιστα με την ποιότητα της σαν αθλήτρια αλλά και σαν άνθρωπος. Στη συνέχεια αγωνίστικε στην Α2 Εθνική κατηγορία με την ΕΑ Παραλίας Πατρών (στέλνοντας άξιο εκπροσωπο της στην ομάδα τον αδερφό της Σπύρο) και φέτος μετά τη σημαντική βοήθεια της σαν επιστήμονας αλλά και σαν προπονήτρια στο scouting στην ανδρική ομάδα του ΒΑΟΛ στα μπαράζ ανόδου στην Γ' Εθνική, συμφώνησε να συμμετέχει στην προσπάθεια   του Γυναικείου τμήματος του ΒΑΟΛ ως παίκτρια. Μετά την συμφωνία η Ελένη έκανε τις παρακάτω δηλώσεις:

"Ασχολούμαι με το μπάσκετ από το 1991 όπου ξεκίνησα 8 χρονών στην ομάδα του ΜΙΛΩΝ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ, το 94 έκανα το πρώτο μου επαγγελματικό δελτίο στην ομάδα του Πανιωνίου νέας Σμύρνης στον οποίο έπαιξα ως το 2004-05 με διακρίσεις ανόδους από την Β’ εσκανα έως την Α1 Εθνική κατηγορία γυναικών και ένα κύπελλο Εσκανά, και ένα πανελλήνιο πρωτάθλημα με τη μεικτή εσκανα. {Με μια διακοπή το 2000-01 που έπαιξα με υποσχετική ενός χρόνου στο Φάρο Κερατσινιού Β’ Εθνική κατηγορία Γυναικών}

Tις χρονιές 2006- 2008 έπαιξα στον ΠΑΓΧΙΑΚΟ, Τις επόμενες 2 χρονιές στον ΟΑΧ Χανίων, μετά στον Ιπποκράτη Κω, ύστερα ΒΑΟΛ και πέρσι στην Πάτρα με την ομάδα τις ΠΑΡΑΛΙΑΣ.

Από το 2004 ασχολούμαι με την Προπονητική ξεκινώντας στον Πανιώνιο με Υποδομές, μετά στα Χανιά με αγωνιστικά τμήματα κοριτσιών (παγκορασίδες-κορασίδες) και από το 2006 με αγωνιστικά τμήματα αγοριών και κοριτσιών στον Ίκαρο Νέας Σμύρνης.

Από το 2011 είμαι υπεύθυνη του «κέντρου έρευνας και αποκατάστασης κακώσεων» με επωνυμία «ΦΥΣΙΟ-ΙΑΣΙΣ» στον Νέο Κόσμο.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ:

Δε θέλω να πω πολλά, θα μιλήσουμε στο γήπεδο με πράξεις φέτος, είμαι σίγουρη πως έχει έρθει η ώρα του ΒΑΟΛ να επιστρέψει στις Εθνικές κατηγορίες!! Είχα πει ότι θα ξανασυναντηθούμε και απλά το έκανα πράξη!! Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένεια του ΒΑΟΛ που μου έχει δείξει όλη αυτή την εκτίμηση και εμπιστοσύνη και φυσικά τον αγαπημένο μου Κύριο Κώστα Παντελάρα και να πώ ότι θα βάλω τα δυνατά μου να ξαναζήσουμε του χρόνου το καλοκαίρι τις στιγμές που ζήσαμε με το αντρικό φέτος!! Είμαι πολύ χαρούμενη που επιστρέφω και περιμένω πως και πώς να ξανασυνεργαστώ με τις νεαρές γεμάτες φιλοδοξίες και μπασκετικά όνειρα συμπαίχτριες μου, τον νέο coach και φυσικά για πρώτη φορά στα παρκέ την ΑΣΠΑ , την οποία θεωρώ διαμάντι εντός και εκτός παρκέ ! ! Να έχουμε όλοι την υγεία μας και είμαι σίγουρη πως η φετινή χρονιά θα μας μείνει αξέχαστη !!"

Εμείς από τη σειρά μας στο ΒΑΟΛ σε καλωςορίζουμε στην ομάδα και ευχόμαστε να είσαι πάντα καλά και να χαρείς πολλές επιτυχίες κοντά μας!!