Header

banner_top

29/06 ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!

tr logoΜετά από την επιτυχημένη, αήτητη πορεία του ανδρικού μας τμήματος και την κατάκτηση της ανόδου στην Γ' Εθνική κατηγορία Ανδρών, ο ΒΑΟΛ δέχτηκε τα συγχαρητήρια αρχικά από πάρα πολύ κόσμο που εξέφρασε τη χαρά του σε όποιο μέλος του ΒΑΟΛ συναντούσε στο δρόμο ή με τηλεφωνήματα συγχαρητηρίων τα οποία ήταν πάρα πολλά επίσης. Στη συνέχεια δεχτήκαμε και τα επίσημα (άλλα με επιστολή ή email και άλλα με ανακοινώσεις στον τύπο) συγχαρητήρια από την ΤΕ.ΕΟΚ Χίου, την ΤΕ.ΕΟΚ Σάμου, από όλες τις ομάδες Βasket της Α' κατηγορίας Χίου και πολλές της Β΄κατηγορίας Χίου, (θεωρούμε δεδομένο ότι και οι υπόλοιπες μας συγχαίρουν και το έχουν κάνει ένθερμα μέσω μελών τους στις συναντήσεις με μέλη του ΒΑΟΛ),και τον Α.Ο. ΠΟΛΥΚΡΑΤΗ ΣΑΜΟΥ, επίσης οι ποδοσφαιρικές ομάδες Κανάρης Νενήτων, Όμηρος Καλλιμασιάς και Θύελλα Χαλκειούς.

Εμείς, σας ευχαριστούμε όλους για τις ευχές σας (αν παραλείψαμε κάποιον, να μας συγχωρέσει) και ελπίζουμε να τους αποζημιώσουμε με τους αγώνες μας στην Γ' Εθνική. Επίσης ευχαριστούμε όλους τους χορηγούς μας για την στήριξη τους όλη τη χρονιά.

Εκτενείς αναφορές έγιναν και από την χιώτικη αθλητική εφημερίδα "Αθλητική Χίος" της "Αλήθειας" . Όσοι δεν την διάβασαν την Τρίτη μπορούν να την διαβάσουν πατώντας πάνω στο λογότυπο της Εφημερίδας παρακάτω.

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΧΙΟΣ