Header

banner_top

15/06 (ΓΥΝ) ΒΑΟΛ - ΘΗΣΕΑΣ 84 - 35

team women2013

Περισσότερες φωτογραφίες ΕΔΩ

Αήττητος ολοκλήρωσε την προκριματική φάση του Ειδικού Πρωταθλήματος για την Άνοδο στην Α2 Εθνική Κατηγορία Γυναικών, ο ΒΑΟΛ Χίου καθώς επιβλήθηκε με 84-35 επί του Πρωταθλητή Λέσβου, ΘΗΣΕΑ Παναγιούδας, απόψε (15/06) το απόγευμα στο Κλειστό, παρουσία αρκετού κόσμου. Οι πρωταθλήτριες Χίου σημείωσαν με τον τρόπο αυτό την τρίτη νίκη τους σε ισάριθμα παιχνίδια και θα διεκδικήσουν την Άνοδο στην Α2 Εθνική ως εκπρόσωποι του Αιγαιοπελαγίτικου μπάσκετ, απέναντι στον πρωταθλητής Κρήτης ΗΡΟΔΟΤΟ, στον πρωταθλητή Δυτικής Ελλάδας ΠΑΣ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ και την πρωταθλήτρια Στερεάς Ελλάδας ΑΓΕ ΧΑΛΚΙΔΑΣ (20-23/06). Στο σημερινό αγώνα η ομάδα του Παντελή Βούλικα πήρε εύκολα τη νίκη, καθώς μετά το ισοροπημένο 1ο δεκάλεπτο, πάτησε γκάζι και άνοιξε τη διαφορά μέχρι το τελικό +49, απέναντι στη φιλότιμη και νεανική ομάδα της Παναγιούδας. Η πιεστική άμυνα και το γρήγορο μπάσκετ υπήρξαν για ακόμη μία φορά τα χαρακτηριστικά του παιχνιδιού του ΒΑΟΛ που σήμερα βασίστηκε επιθετικά κυρίως στις νεάνιδες και τις κορασίδες του που σκόραραν τους 68 από τους 84 πόντους του Βούρειου. Ασταμάτητη σήμερα η Αλεξάνδρα Νεστορίδη που πέτυχε 33 πόντους με 3 τρίποντα για τους νικητές, που είχαν τη Θάλεια Ψώρρα με διψήφιο αριθμό πόντων (11π.) και 11 από τις 12 συμμετέχουσες να γράφουν το όνομά τους στον πίνακα των σκόρερ. Από τον ΘΗΣΕΑ ξεχώρισαν οι Δήμου (9π.) και Κωστακέλλη (8π.) ενώ την παράσταση έκλεψε η 12χρονη Έρλα Κότσια που πέτυχε 6π. καταχειροκροτούμενη από τους χιώτες φιλάθλους. Για προληπτικούς λόγους δεν αγωνίστηκε σήμερα η Ξανθούλα Μαργαρίτη που δίνει τις επόμενες ημέρες αγωνίσματα για την εισαγωγή της στη Γυμναστική Ακαδημία με όλους μας να της ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία. Με την ολοκλήρωση για την ομάδας μας των αγώνων της Προκριματικής Φάσης, θεωρούμε υποχρέωση μας να ευχαριστήσουμε το Δήμο Χίου και ιδιάιτερα το Δήμαρχο Χίου κ. Πολύδωρο Λαμπρινούδη, το ΝΠΠΔΔ και τον Πρόεδρό του κ. Βασίλη Μυριαγκό καθώς και την ΤΕ ΕΟΚ Χίου για τη διοργάνωση του Τουρνουά στη Χίο καθώς και όλους όσους βρέθηκαν στις κερκίδες του Κλειστού και ενίσχυσαν με το χειροκρότημά τους τις προσπάθειες των κοριτσιών μας. Και τώρα ...επόμενη στάση ΜΕΤΣ ! Με το Αθηναϊκό γήπεδο να θυμίζει ...Βούρειο (στην κεντρική σάλα θα αγωνιστεί η Ανδρική ομάδα του ΒΑΟΛ για την Άνοδο στη Γ΄ Εθνική και στο όμορο ΜΕΤΣ Β' η Γυναικεία για την Α2) θα προσπαθήσουμε να τιμήσουμε για ακόμη μια φορά την ομάδα μας, το νησί μας και το Αιγαίο μας. Σας ευχαριστούμε όλους για τη συμπαράστασή σας.

Διαιτητές: Καλογερόπουλος - Αργυρούδης

Τα δεκάλεπτα: 14-11, 39-20, 61-33, 84-35.

ΒΑΟΛ Χίου (Βούλικας - Καλαμάρης) Ψώρρα 11, Μονογιούδη 4, Ντόσκα 2, Νεστορίδη 33(3), Πύρρου 6, Γρηγοριάδου 1, Γ. Τσαρούχα 8, Συρρή 5, Βερβέρη 2, Ζαχαριάδη 1, Κουτουβίδη, Καμαράδου 9.

ΘΗΣΕΑΣ Παναγιούδας (Καραμανώλης - Κότσια) Κότσια 6, Ταμβακέλλη, Χατζημιχαήλ, Καραλούδα 5, Χατζησταματίου, Μανιάκη, Δήμου 9, Καριοφύλλη 2, Κωστακέλλη 8, Καθιώτου 3, Τρούπκου 2.