Header

banner_top

14/06 (ΓΥΝ) ΙΒΙΣΚΟΣ - ΒΑΟΛ 36 - 48

iviskos Vaol_36_48a

Περισσότερες φωτογραφίες ΕΔΩ

Το εισιτήριο για τα Μπαράζ Ανόδου στην Α2 Γυναικών, τσέκαρε σήμερα (και σφραγίζει αύριο 18:00 με τον ΘΗΣΕΑ Παναγιούδας) ο ΒΑΟΛ Χίου που επικράτησε με 36-48 επί του Πρωταθλητή Δωδεκανήσου ΙΒΙΣΚΟΥ Ρόδου, απόψε (14/06) τo βράδυ στο κατάμεστο Κλειστό. Η ομάδα του Παντελή Βούλικα έκανε με τον τρόπο αυτό το 2 στα 2 στην Προκριματική φάση και …ετοιμάζει βαλίτσες για το ΜΕΤΣ Β΄ όπου περιμένουν οι ΗΡΟΔΟΤΟΣ (Κρήτη), ΠΑΣ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ και ΑΓΕ ΧΑΛΚΙΔΑΣ για μια θέση στην Α2 της επόμενης περιόδου. Στον σημερινό αγώνα ο ΒΑΟΛ ήταν καλύτερος, διατήρησε σε ολόκληρη την διάρκεια του παιχνιδιού το προβάδισμα στο σκορ και πήρε τη νίκη κυρίως από την άμυνα του που κράτησε σε χαμηλά επίπεδα την παραγωγικότητα των αθλητριών του ΙΒΙΣΚΟΥ. Απόλυτη κυριαρχία στα ριμπάουντ και έλεγχος του ρυθμού, σε συνδυασμό με αρκετά καλές επιθετικές επιλογές και επιθετικός πλουραλισμός ήταν τα κύρια χαρακτηριστικά του αγώνα, την ίδια ώρα που οι Ροδίτισσες έπαιρναν σκορ μόνο από 3 αθλήτριες (Μπόνη 12(1), Κουβέλη 12(1) και Κωστή 10(1)). Από τις πρωταθλήτριες Χίου, όσο κι αν ακούγεται τετριμμένο, καμία δεν υστέρησε. Άντα Ζαχαριάδη, Μαρία Μονογιούδη, Αγγελική Καμαράδου και Δέσποινα Κουτουβίδη έλεγξαν απόλυτα την …εναέρια κυκλοφορία στις 2 ρακέτες, την ίδια ώρα που η περιφέρεια λειτουργούσε ρολόι με τη Θάλεια Ψώρρα και τη Δανάη Συρρή να διακρίνονται οργανωτικά, τις Αλεξάνδρα Νεστορίδη και Ξανθούλα Μαργαρίτη εκτελεστικά και τη Στεφανία Πύρρου να δίνει πολύτιμες ανάσες. Συγχαρητήρια σε όλα τα κορίτσια του ΒΑΟΛ Χίου που μετά τους τοπικούς τίτλους, έκαναν το απόλυτο και στις προκρίσεις καθώς μετά τις κορασίδες και τις νεανίδες και η Γυναικεία ομάδα του Βούρειου κατακτά το εισιτήριο για την επόμενη φάση. Κι όλα αυτά χωρίς την Κατερίνα Τσαρούχα και την Αγγελική Βουδούρη, που παρακολούθησαν τον αγώνα από την κερκίδα αλλά και τη Ράνια Δασιοπούλου που ...περιμένει στην Αθήνα. Θερμά συγχαρητήρια φυσικά και στον Παντελή Βούλικα που μετά την ανδρική θα οδηγήσει και τη Γυναικεία ομάδα στα μπαράζ του ΜΕΤΣ με τον ευχάριστο «πονοκέφαλο» του διπλού κοουτσαρίσματος (με τη βοήθεια του ασίσταντ Παναγιώτη Καλαμάρη) να είναι πλέον πραγματικότητα. Συγχαρητήρια φυσικά και στους εφόρους του τμήματος Κώστα Παντελάρα και Ειρήνη Παντελόγλου καθώς και στους προπονητές και εφόρους όλων των Γυναικείων αναπτυξιακών τμημάτων.

Διατητές: Κάρδαρης – Σπυρόπουλος

Τα δεκάλεπτα: 09-14, 15-22, 26-34, 36-48.

ΙΒΙΣΚΟΣ ΡΟΔΟΥ (Καλαϊτζίδης) Μπουγιούρη, Ελευθεριάδου, Ορφανού, Παπαντωνίου, Κωστή 10(1), Κουβέλη 12(1), Ξούρη, Μπόνη 12(1), Καραβοκύρη 2, Δέτση.

ΒΑΟΛ Χίου (Βούλικας - Καλαμάρης) Ψώρρα 5, Μονογιούδη 2, Μαργαρίτη 8(2), Νεστορίδη 10(1), Πύρρου, Γρηγοριάδου, Τσαρούχα, Συρρή 4, Βερβέρη, Ζαχαριάδη 11, Κουτουβίδη 2, Καμαράδου 6.