Header

banner_top

31/01 (ΓΥΝ) +2 ΒΑΘΜΟΙ -2 ΔΟΝΤΙΑ

Εύκολα προσέθεσε 2 ακόμα βαθμούς η γυναικεία ομάδα μας, το μεσημέρι της Κυριακής στο Κλειστό, όπου νίκησε με σκορ 19 - 84 τον ΑΙΓΕΑ. Παραλίγο βέβαια αυτός ο εύκολος αγώνας να στοιχίσει από 1 ...δόντι στη Στεφανία Πύρρου που δέχθηκε αγκωνιά από τη συμπαίκτρια της !!! Μαρία Μονογιούδη, και κυρίως στην Θάλεια Ψώρρα που όταν κατά λάθος την χτύπησε σε μια διεκδίκηση η πρώην συμπαίκτριά της Ράνια Καρούση πίστεψε πως θα πάει την επόμενη μέρα στη δουλειά με στόμα ανάλογο της γνωστής αϊδού του σουξέ "έξω απ' τα δόντια"... Στο αγωνιστικό κομμάτι, για να σοβαρευτούμε άριστες εντυπώσεις άφησε (παρά το γεγονός ότι δεν προπονείται συστηματικά) η Βίκυ Κομνηνού (21π. 2τρ.) στο ντεμπούτο της με τη φανέλα του ΒΑΟΛ. Εντυπωσιακή (ειδικά στο α΄ ημίχρονο που πέτυχε 14π.) η Δέσποινα Κουτουβίδου (17π. 3τρ.) κυριάρχησε και στις 2 ρακέτες ενώ εκτελούσε με ιδιαίτερη άνεση και από την περιφέρεια δείχνοντας πως μπορεί να αποτελέσει ένα ακόμα όπλο στα χέρια του Παντελή Βούλικα. Κατά τα άλλα πολύ καλά πήγαν η "εξολοθρευτής" Μαρία Μονογιούδη (15π. "καθάρισε" και τη Στεφανία...), η πενταδάτη Ξανθούλα Μαργαρίτη (8π.) και η "κουτσοδόντα" Θάλεια Ψώρρα (9π.). Από εκεί και πέρα άξιοι αναφοράς οι 14πόντοι που πέτυχαν οι ...80χρονες (στο άθροισμα) η πολύτεκνη Κατερίνα Γραβάνη (10π.) και η "αέρινη" Άντα Ζαχαριάδου (4π.). Κάτι σαν ηρωίδες του "Η ζωή μετά..." του Αρκά, δηλαδή. Θετικότατες και οι Στεφανία Πύρρου, Δέσποινα Ξύδα και Αγγελική Βουδούρη. Απούσες της τελευταίας στιγμής οι "γριπιασμένες" Μελίνα Παπαδοπούλου και Έφη Ρισκάκη. Από τα φιλότιμα κορίτσια του ΑΙΓΕΑ καλύτερες οι Σερέπα (6π. 1τρ.) και Καρούση (1π.) αλλά με πολλά ριμπάουντ.

Χωρίς κανένα πρόβλημα η διαιτησία των Γιάννη Λουκαράκη και Άγγελου Λοΐζου.

Τα δεκάλεπτα: 05 - 23, 12 - 50, 15 - 65, 19 - 84

ΑΙΓΕΑΣ (Γιασεμής) Μαθιούδη, Θλιβίτη 2, Σιφζινάι Ν., Απέσσου, Σερέπα 6 (1), Ροδίτη 2, Μαρτάκη 3, Καρούση 1, Ντούλη 2, Μπατή 2, Τριανταφυλλάκη 1.

ΒΑΟΛ (Βούλικας) Ψώρρα 9, Μονογιούδη 15, Μαργαρίτη 8, Βουδούρη, Πύρρου, Κομνηνού 21 (2), Γραβάνη 10, Ξύδα, Ζαχαριάδη 4, Κουτουβίδου 17 (3).