Header

banner_top

27/05 ...ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Με τον φιλικό αγώνα των Ακαδημιών Καλαθοσφαίρισης ΒΑΟΛ Χίου και ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ Σάμου ξεκινάει η ...αγωνιστική εβδομάδα. Ο αγώνας και τα διαγωνιστικά παιχνίδια που θα τον πλαισιώσουν, θα πραγματοποιηθούν σήμερα (27/05) στο Βούρειο, στις 19:00.

Αυξανόμενους ρυθμούς αναμένεται να έχει αυτή την εβδομάδα η προετοιμασία των πρωταθλητριών ομάδων του ΒΑΟΛ, ανδρών και γυναικών καθώς πλησιάζουν οι αγώνες μπαράζ για την άνοδο στη Γ΄ και Α2 Εθνική αντίστοιχα. Εντωμεταξύ κατά πολύ μεγάλο ποσοστό, πρωταθλητής Δωδεκανήσου (στους Άνδρες) θα στεφθεί ο ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ Κω που χθες επικράτησε του έταιρου διεκδικητή του τίτλου (ΑΓ. ΘΕΟΔΩΡΟΙ) και πλέον θέλει νίκη στη Ρόδο επί του αδύναμου ΖΕΦΥΡΟΥ για να σφραγίσει το εισιτήριο για το ΜΕΤΣ και να χριστεί ως ο κυριότερος αντίπαλος της ομάδας του Παντελή Βούλικα στο δρόμο προς τη Γ΄Εθνική. Την ίδια ώρα στην Κρήτη για το Γυναικείο πρωτάθλημα το ΑΡΚΑΔΙ ισοφάρισε τον ΗΡΟΔΟΤΟ σε 2-2 στα τοπικά play-offs και έτσι ο πρωταθλητής Κρήτης θα αναδειχθεί από τον 5ο καθοριστικό τελικό. Η ομάδα που θα προκύψει απ' αυτόν θα αποτελέσει το πρώτο φαβορί για άνοδο στην Α2 Εθνική, από τον Α΄Υποόμιλο του Νότου, όπου μαζί με τις Κρητικές θα βρεθούν οι ΑΓΕ ΧΑΛΚΙΔΑΣ, ΠΑΣ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ και ο νικητής της προκριματικής φάσης (ΒΑΟΛ Χίου, ΙΒΙΣΚΟΣ Ρόδου, ΚΟΥΡΟΣ Σάμου, ΘΗΣΕΑΣ Παναγιούδας)

Τους 3 τελευταίους αγώνες της χρονιάς, σε τοπικό επίπεδο, περιλαμβάνει, τέλος, το πρόγραμμα της εβδομάδας που ξεκίνησε σήμερα. Έτσι το ερχόμενο Σάββατο (02/06) στις 19:00 οι παμπαίδες του ΒΑΟΛ θα φιλοξενηθούν από τους ΙΩΝΕΣ, στο Κλειστό ενώ την Κυριακή (02/06) το αγωνιστικό "πιάτο" είναι διπλό. Στις 12:00 οι παμπαίδες και πάλι, ολοκληρώνουν τους φετινούς τους αγώνες στα Καρδάμυλα απέναντι στον ΝΗΡΕΑ, ενώ στις 17:00, στο Βούρειο, οι παγκορασίδες του ΒΑΟΛ θα υποδεχθούν τον ΑΙΓΕΑ στον τελευταίο αγώνα της χρονιάς.

Καλή εβδομάδα σε όλους...