Header

banner_top

16/05 (ΑΚΑΔ) Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ

16052013academy visitors1

Σήμερα από τις 4.30 μμ, έγινε στο Βούρειο την ώρα της προπόνησης των τμημάτων της Aκαδημίας του ΒΑΟΛ η προγραμματισμένη εκδήλωση, με την συμμετοχή των αθλητών του Πανελευσινιακού Χρήστου Δεληγιάννη και της ΑΕΚ Βαγγέλη Κουκουράβα.

Η Ακαδημία basketball του ΒΑΟΛ πιστή στις υποσχέσεις της, και συνεπής στις υποχρεώσεις της όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος έφερε κοντά στα παιδιά, δυό αθλητές ιστορικών ομάδων από τις μεγάλες κατηγορίες, για να μοιραστούν μαζί τους τις εμπειρίες τους και να τους δώσουν να καταλάβουν την αξία και τις χαρές του αθλητισμού γενικότερα και ειδικότερα του basket μιας και αυτό είναι το αντικείμενο τους.

16052013academy visitors2Ο Χρήστος και ο Βαγγέλης μίλησαν στα παιδιά, που τους περίμεναν μαζεμένα στο κέντρο του γηπέδου, μαζί με τον Τεχνικό Διευθυντή της Ακαδημίας Αντώνη Καλιμανά, τον προπονητή του ΒΑΟΛ Παντελή Βούλικα και τους υπεύθυνους προπονητές, Μανώλη Χατζηλάμπρου, Παναγιώτη Καλαμάρη, Αφροδίτη Αραπατσάνη, Κατερίνα Παναγοπούλου, Μιχάλη Σουλίκα και Δέσποινα Μούνδρου καθώς και μέλη της διοίκησης.Οι επισκέπτες μας είπαν στα παιδιά για τη σημασία του συνδιασμού μόρφωσης και αθλητισμού, τόνισαν την αξία της χαράς του παιχνιδιού και στη συνέχεια συμμετείχαν στις προπονήσεις των τμημάτων.

Ακολούθησαν παιχνίδια μεταξύ των τμημάτων, όπου οι νεαροί αθλητές και αθλήτριες της ακαδημίας επιβραβεύτηκαν από δώρα που μοιράστηκαν από τους Χ.Δεληγιάννη και Β. Κουκουράβα τα οποία ήταν φανέλες από όλες τις ομάδες που συμετείχαν στην πορεία τους, αλλά και μπάλες basket.

Mιλώντας με τη διοίκηση και τους προπονητές οι δυό καλαθοσφαιριστές δήλωσαν ενθουσιασμένοι από την οργάνωση του σωματείου και την αγάπη των παιδιών για το basket αλλά και για το όλο οικογενειακό κλίμα που ένιωσαν στο ΒΑΟΛ το διήμερο που ήταν κοντά μας. Τέλος ευχήθηκαν, να επιτύχει το έργο μας τέθηκαν στη διάθεση του ΒΑΟΛ για οποιαδήποτε μελλοντική εκδήλωση τους χρειαστούμε.

Εμείς από την πλευρά μας τους ευχαριστούμε από την καρδιά μας για την συμμετοχή τους και ευχόμαστε να είναι πάντα γεμάτοι υγεία και με πολλές επιτυχίες και στην καριέρα τους και στη ζωή τους!

Με την λήξη των προπονήσεων τα παιδιά οι προπονητές και οι δυό επισκέπτες φώναξαν δυνατά στο κέντρο του Βούρειου ΒΑΟΛ!!!

16052013academy visitors3