Header

banner_top

28/04 EΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ

Αμέσως μετά την προπόνηση των Ακαδημιών της περασμένης Πέμπτης 25 Απριλίου, οι μικροί καλαθοσφαιριστές επισκέφθηκαν συνοδία των προπονητών τους και του Τεχνικού διευθυντή τον άτυχο αθλητή του ΒΑΟΛ Μάρκο Στείρο που εγχειρίστηκε πριν από μέρες στο Νοσοκομείο Παίδων έπειτα από κάταγμα στο αριστερό χέρι. Τα παιδιά χάρισαν μια μπάλα στον συμπαίκτη τους και του ευχήθηκαν, καλή ανάρρωση και σύντομα κοντά μας!!


kalampogias28042013

Σήμερα 28 Απριλίου και μετά από τον αγώνα με το ΦΟΒ σύσωμο το παμπαιδικό τμήμα μαζί με τον προπονητή Παναγιώτη Καλαμάρη, τον Τεχνικό Διευθυντή Αντώνη Καλιμανά, τον Γ.Γ. του ΒΑΟΛ Νίκο Ντούλη και την προπονήτρια Κατερίνα Χριστοβασίλη, επισκεύθηκαν τον άτυχο αθλητή μας και συμπαίκτη τους Γιώργο Καλαμπόγια, που την περασμένη Κυριακή 21/04 στην προπόνηση υπέστη κάταγμα στο αριστερό πόδι. Τα παιδιά του χάρισαν μια μπάλα με τις υπογραφές τους και του ευχήθηκαν να αποθεραπευτεί σύντομα και να ξαναγυρίσει δίπλα μας. 


Η Διοιήκηση και οι προπονητές της ομάδας μας, καθώς και οι αθλητές και αθλήτριες όλων των τμημάτων της οικογένειας του ΒΑΟΛ εύχονται στα δυό άτυχα παιδιά να είναι πάντα καλά και το Βούρειο τα περιμένει σύντομα στο παρκέ του.