Header

banner_top

06/04 (ΚΟΡ) ΒΑΟΛ - ΦΟΒ 38-21

06 04 2013 ΒΑΟΛ - ΦΟΒ

Aήττητος ολοκλήρωσε το πρωτάθλημα κορασίδων ο ΒΑΟΛ Χίου, μετά τη νίκη του επί του ΦΟΒ με 38-21, απόψε (6/4) το απόγευμα στο Βούρειο. Οι πρωταθλήτριες Χίου έφτασαν στην 17η κατάκτηση τίτλου στην κατηγορία κορασίδων και πλέον στρέφουν την προσοχή τους στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που από φέτος περιλαμβάνει και προκριματική φάση όπου η ομάδα του Μανώλη Χατζηλάμπρου θα τεθεί αντιμέτωπη με τις πρωταθλήτριες της ΤΕ Λέσβου (ΑΙΟΛΟΣ Μυτ.) και ΤΕ Σάμου (ΙΚΑΡΟΣ Ικ.) για μία θέση στην ημιτελική φάση. Ο σημερινός αγώνας ήταν ντέρμπι για τουλάχιστον ένα ημίχρονο καθώς ο ΦΟΒ μπήκε πιο δυνατά στο πρώτο μέρος και μόλις στη λήξη του ημιχρόνου απώλεσε την πρωτοπορεία στο σκορ (15-12). Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΒΑΟΛ, παρά τις πολλές και σημαντικές απουσίες του, επέβαλε το ρυθμό του, κράτησε στο μηδέν τον αντίπαλό του στο Γ΄ δεκάλεπτο (11-00 επί μέρους σκορ) και έφτασε χωρίς άλλα προβλήματα στο τελικό +17. Τρία κορίτσια των πρωταθλητών έκλεισαν τον αγώνα με 12 πόντους στο ενεργητικό τους (Γιάννα Τριανταφυλλάκη, Αγγελική Καμαράδου και Βαλάντω Μυλωναδάκη) ενώ από τη μαχητική ομάδα του Δημήτρη Εσκίδη ξεχώρισε η Σ. Τσίμηλα (11(1)). Πολλά μπράβο στα κορίτσια και των 2 ομάδων για τον όμορφο αγώνα που έδωσαν και φυσικά συγχαρητήρια σε αθλήτριες, προπονητές και εφόρους της ομάδας μας για την κατάκτηση του τίτλου.

 

tn


Διαιτητές: Γιάννης Λουκαράκης - Κώστας Βογιατζής

Τα δεκάλεπτα: 06-08, 15-12, 26-12, 38-21.

ΒΑΟΛ (Χατζηλάμπρου) Βούλγαρη, Κώττη 2, Φιλιμάκη, Χαλιορή, Ι. Τριανταφυλλάκη 12, Γεωργιαφέντη, Χριστοφαρή, Μυλωναδάκη 12, Μ. Συρρή, Καραμανή, Α. Καμαράδου 12.

ΦΟΒ (Εσκίδης) Απέσσου, Μοσχούρη 2, Μπατή, Παντελάκη, Τσίμηλα 11(1), Κονσταντίνοβα 2, Οικονόμου, Τελλή 2, Παπαδημητρίου 4.