Header

banner_top

16/03 PARTY AΚΑΔΗΜΙΑΣ!

Party ΒΑΟΛ Basketball Academy

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το αποκριάτικο Party της Ακαδημίας Καλαθοσφαίρισης του ΒΑΟΛ χθες Παρασκευή 15 Μαρτίου στο χώρο του Chateau Cafe στο λιμάνι, τους ιδιοκτήτες του οποίου Poster Partyευχαριστούμε θερμά για την ευγενική παραχώρηση του χώρου!! Τα παιδιά διασκέδασαν, έπαιξαν, έτρεξαν και συμμετείχαν σε παιχνίδια και διαγωνισμούς που με αγάπη και υπομονή οργάνωναν οι προπονητές τους και ο τεχνικός διευθυντής της Ακαδημίας. Μεταξύ αυτών των διαγωνισμών ήταν και η βράβευση της καλύτερης μεταμφίεσης, όπου τα ίδια τα παιδιά ψήφισαν μεταξύ τους και έτσι βγήκαν οι δυό νικητές που ήταν οι Φιλιμάκης Κωνσταντίνος για τα αγόρια και η Σουλίκα Μαρία για τα κορίτσια. Στους δυό νικητές δώθηκε από μια μπάλα Basket σαν δώρο!!!

Το κέφι συνεχίστηκε μέχρι αργά, και τα παιδιά έκλεισαν την όμορφη γιορτή βροντοφωνάζοντας ΒΑΟΛ αλλά και συμμετέχοντας στους ρυθμούς και τη μόδα της εποχής βιντεοσκόπησαν ένα Harlem Shake. Και για τα δυό παραπάνω γενονότα υπάρχουν παραμπομπές στο τέλος του κειμένου για να τα δείτε από το κανάλι μας στο youtube.

Εμείς με τη σειρά μας να ευχαριστήσουμε τα παιδιά και τους γονείς για τη συμμετοχή τους και να ευχηθούμε "και του χρόνου" μιας και τέτοια γεγονότα μας δείχνουν πιο πολύ το οικογενειακό κλίμα της ομάδας μας και μας γεμίζουν με χαρά.

Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε τα παιδιά να φωνάζουν ΒΑΟΛ!!

Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε το Harlem Shake της Ακαδημίας του ΒΑΟΛ!!