Header

banner_top

04/03 ΠΕΝΘΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ Γ.ΚΟΛΟΚΥΘΑ

Γιώργος ΚολοκυθάςΠένθος στο ελληνικό μπάσκετ για τον Γιώργο Κολοκυθά, ο οποίος τα ξημερώματα του Σαββάτου, 2 Μαρτίου 2013, «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 68 ετών από ανακοπή καρδιάς.

Ο Γιώργος Κολοκυθάς, ένας από τους σπουδαιότερους παίκτες όλων των εποχών στην Ελλάδα, ήταν τα τελευταία χρόνια γενικός αρχηγός της εθνικής ομάδας και β' αντιπρόεδρος της ΕΟΚ.

Τα συλλυπητήριά της για το θάνατο του θρύλου του αθλήματος εξέφρασε με ανακοίνωσή της η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης.

 «Βαρύ πένθος για την ΕΟΚ και το ελληνικό μπάσκετ, καθώς σήμερα το πρωί έφυγε ξαφνικά από τη ζωή ο Γιώργος Κολοκυθάς.  Ένας από τους μεγαλύτερους αθλητές που έχει αναδείξει το ελληνικό μπάσκετ,  αλλά και ένας άνθρωπος με συνεπή παρουσία και ενεργό ρόλο στο χώρο και στα διοικητικά της Ελληνικής Ομοσπονδίας» αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Τα συλλυπητήριά του για το θάνατο του Γιώργου Κολοκυθά εξέφρασε και ο ΒΑΟΛ με τηλεγράφημα του προς την ΕΟΚ και την οικογένεια του εκλιπόντος στο οποίο αναφέρει:  «Το Διοικητικό Συμβούλιο του Βούρειου Αθλητικού Ομίλου Λιβαδίων εκφράζει τα πιο θερμά του συλλυπητήρια για τον ξαφνικό θάνατο του Γιώργου Κολοκυθά ενός πραγματικού στρατιώτη του Ελληνικού Μπάσκετ.
Ως αθλητής αλλά και ως παράγοντας κέρδιζε πάντα την εκτίμηση όλων με το ήθος του και την αξιοπρέπειά του.
Όλοι εμείς που υπηρετούμε το άθλημα του Μπάσκετ του οφείλουμε πολλά και πάντα θα τον θυμόμαστε με θαυμασμό και θα είμαστε ευγνώμονες για την προσφορά του.»

Την Τρίτη 5 Μαρτίου, στις 3μ.μ., θα τελεσθεί η νεκρώσιμη ακολουθία για τον Γιώργο Κολοκυθά, στο Α’ Νεκροταφείο. Επιθυμία της οικογένειας, είναι αντί για στεφάνια, τα χρήματα να κατατεθούν για την ενίσχυση του έργου της «Κιβωτού του Κόσμου».

(Τραπεζικός Λογαριασμός - EUROBANK : 0026 0178 870100 872073)