Header

banner_top

12/01 ΔΙΟΝΥΣΕΙΟ ΟΙΚΟΤΡΟΦΕΙΟ

Διονύσειο οικοτροφείοΤο Διονύσειο οικοτροφείο επισκεύτηκε σήμερα Σαββάτο 12 Ιανουαρίου 2013, αντιπροσωπεία του ΒΑΟΛ αποτελούμενη από τον Πρόεδρο κ.Μάρκο Ψώρρα τον Γενικό Γραμματέα κ. Νίκο Ντούλη τον Ταμία κ. Στρατή Φεργαδιώτη, την Έφορο κ.Ειρήνη Παντελόγλου, τον προπονητή κ. Παντελή Βούλικα, μαζί με αθλητές και αθλήτριες από όλα τα τμήματα της ομάδας και των ακαδημιών. Η επίσκεψη έγινε με την ευκαιρία της κοπής της Βασιλόπιτας του Συλλόγου γονέων και κηδεμόνων νοητικώς υστερούντων ατόμων. Την αντιπροσωπεία της ομάδος περίμενε η Πρόεδρος του συλλόγου κ. Άννα Κωστάλα, η Αντιπρόεδρος κ. Χριστίνα Σεράφη και ο ψυχολόγος κ. Νικόλαος Γκαζέπης, οι οποίοι μας ξενάγησαν στο χώρο και κατόπιν στην εκδήλωση για την κοπή της Βασιλόπιτας.

Τα παιδιά από τις ακαδημίες μας μοίρασαν στα παιδιά Διονύσειο οικοτροφείοτου οικοτροφείου κούπες με το σήμα της ομάδος, μίλησαν μαζί τους και άκουσαν μουσική. Αμέσως μετά η Πρόεδρος και τα παιδιά μας έδωσαν αναμνηστικό χειροτέχνημα που έφτιαξαν για εμάς το οποίο απεικονίζει τις ομάδες ανδρών και νεανίδων του ΒΑΟΛ και αφού τα ευχαριστησαμε, τους υποσχεθήκαμε ότι θα κοσμεί την τροπαιοθήκη μας στην αίθουσα Στρατής Ματσέλας, και καλέσαμε την Πρόεδρο και το  ΔΣ να φέρουν τα παιδιά σε αγώνες του ΒΑΟΛ!

Διονύσειο οικοτροφείο

Η επίσκεψη αυτή μας έφερε κοντά στα παιδιά του οικοτροφείου, νιώσαμε απίστευτη χαρά που παρευρεθήκαμε και υποσχεθήκαμε στο ΔΣ ότι θα είμαστε κοντά τους σαν ομάδα όποτε και όταν μας χρειαστούν!

Διονύσειο οικοτροφείο