Header

banner_top

22/12 (NEAN) ΒΑΟΛ-ΑΙΓΕΑΣ 62-46

NΕΑΝΙΔΕΣ ΒΑΟΛ 2012-2013

Όρθιοι από αριστερά:  Ρούλα Κασαμπά, Ειρήνη Βερβέρη, Αγγελική Καμαράδου, Αγγελική Ντούλη, Αλεξάνδρα Νεστορίδη, Δέσποινα Γεωργιαφέντη,  Μανώλης Χατζηλάμπρου (Προπονητής)

Καθιστές από αριστερά: Καλλιόπη Γρηγοριάδου, Γιάννα Τριανταφυλλάκη, Μαρκέλλα Κώττη, Δανάη Συρρή, Μαρία Τριανταφυλλάκη, Άννα-Μαρία Ντόσκα, Ξανθούλα Μαργαρίτη

Με νίκη 62-46, επί του ΑΙΓΕΑ, συνέχισε η ομάδα των Νεανίδων του ΒΑΟΛ, απόψε (22/12) το απόγευμα στο Βούρειο. Με τη νίκη τους αυτή τα κορίτσια του Μανώλη Χατζηλάμπρου έκαναν το δεύτερο βήμα από εκείνα που χρειάζονται για την κατάκτηση και του εφετινού πρωταθλήματος, ενώ έκλεισαν το 2012, με τον καλύτερο τρόπο για όλα τα Γυναικεία τμήματα του ΒΑΟΛ που συνεχίζουν αήττητα στις κατηγορίες Γυναικών, Νεανίδων, Κορασίδων και Παγκορασίδων. Οι νεάνιδες της ομάδας μας μπήκαν «μουδιασμένα» στον αγώνα, σε ένα πρώτο δεκάλεπτο, όπου η ομάδα μας είχε την πρωτοπορεία στο μεγαλύτερο μέρος του (με την Αγγελική Καμαράδου να σημειώνει τους 9 από τους 11 πόντους του ΒΑΟΛ ) αλλά δεν μπορούσε να πάρει διαφορά με αποτέλεσμα το ισόπαλο 11-11. Λίγο καλύτερη εικόνα στη 2η περίοδο με την ομάδα μας να βρίσκεται συνεχώς μπροστά αλλά να μην μπορεί να ξεφύγει πέραν του +6, γεγονός που οδήγησε τις 2 ομάδες στα αποδυτήρια με το σκορ στο "εύθραυστο" 27-25. Στην επανάληψη, με κύρια αιτία, την επιθετική αφύπνιση της Αλεξάνδρας Νεστορίδη (πέτυχε τους 13 από τους 17 πόντους της στο 2ο ημίχρονο) αλλά και τη μείωση των λαθών σε άμυνα και επίθεση η διαφορά άνοιξε για να φτάσει στο +19 στη μεγαλύτερη τιμή της και στο τελικό +16 (62-46). Τα 3 τρίποντα «μαχαιριές» της Ξανθούλας Μαργαρίτη, η καλή οργανωτική δουλειά της Δανάης Συρρή και της Μαρκέλλας Κώττη, η μαχητικότητα της Καλλιόπης Γρηγοριάδου και της Ειρήνης Βερβέρη και οι ανάσες που έδωσαν η Μαρία Τριανταφυλλάκη και η Αγγελική Ντούλη, σε συνδυασμό με τους 34 πόντους που συνεισέφεραν από κοινού (17 έκαστη) η Αγγελική Καμαράδου και η Αλεξάνδρα Νεστορίδη, έδωσαν τη σπουδαία σημερινή νική. Από τον ΑΙΓΕΑ ξεχώρισε η Εμμανουέλα Σερέπα με 24π. (3τρ.). Συγχαρητήρια στα κορίτσια και των 2 ομάδων για τον όμορφο αγώνα που έδωσαν στο κατάμεστο Βούρειο.

Διαιτητές: Βαλάντης Κοντίλης – Γιάννης Λουκαράκης.

Τα δεκάλεπτα: 11-11, 27-25, 44-35, 62-46.

ΒΑΟΛ (Χατζηλάμπρου) Συρρή 5, Κώττη 2, Μαργαρίτη 9(3), Νεστορίδη 17(1), Γρηγοριάδου 7, Κασαμπά, Τριανταφυλλάκη, Ντούλη, Βερβέρη 5, Καμαράδου 17.

ΑΙΓΕΑΣ (Γιασεμής – Αργυρούδης) Γιοβανάκη 2, Σερέπα 24(3), Τσίμηλα 4, Κιρκινέζη 1, Χαμέτη 2, Μαρκάκη 3, Κρουσουλούδη 4, Τριανταφυλλάκη 6.