Header

banner_top

16/12 (EΦΗΒ) ΝΗΡΕΑΣ - ΒΑΟΛ...

Ούτε τη δεύτερη φορά (είχε αναβληθεί λόγω καιρού την προηγούμενη Κυριακή) κατάφερε να ολοκληρωθεί ο αγώνας (εφήβων) ΝΗΡΕΑΣ - ΒΑΟΛ που ξεκίνησε σήμερα (16/12) το μεσημέρι στο ανοικτό γήπεδο των Καρδαμύλων. Κι αυτό γιατί μετά την προσωρινή διακοπή λόγω βροχής στο 25΄ ήρθε (στο 31΄) η οριστική διακοπή του αγώνα μιας και το πλαστικό δάπεδο τους γηπέδου είχε γίνει (πολύ) επικίνδυνα ολισθηρό. Στο σημείο της διακοπής (9΄ πριν τη λήξη) ο ΒΑΟΛ είχε την πρωτοπορεία στο σκορ με 41-49. Με αυτό το σκορ θα ξεκινήσουν ξανά τα τελευταία λεπτά όποτε ορισθεί ξανά ο αγώνας, σε μία συνάντηση που θα διεξαχθεί με το ισχύον φύλλο αγώνα (συμμετοχές, φάουλ, σκορ κλπ.). Στα 31 λεπτά του αγώνα η ομάδα του Πέτρου Συμιακάκη (ο Π. Βούλικας απουσίαζε εκτός Χίου) είχε το προβάδισμα στο σκορ με τη διαφορά τα κυμαίνεται από το +4 έως το +12. Καθοδηγούμενοι από τους 2 Μιχάληδες (Τσουκάλης (18(1)) και Σουλίκας (16π.)) και την ουσιαστική συμβολή όλων των υπολοίπων παιδιών, οι πρωταθλητές, έδειχναν να έχουν τον έλεγχο του ρυθμού χωρίς ωστόσο να μπορούν να πάρουν "καθαρή" διαφορά ασφαλείας. Κι αυτό γιατί πέρα από κάποιες επιπολαιότητες σε άμυνα και επίθεση, είχαν να αντιμετωπίσουν και τη μεγάλη περιφειακή ευστοχία της ισχυρής ομάδας του Μανώλη Χατζηλάμπρου που οδηγήθηκε επιθετικά από έναν εκπληκτικό Βασιλάκη (13π.) που κράτησε την επαφή για την ομάδα του με 6 πολύ δύσκολους πόντους τα τελευταία λεπτά πριν τη διακοπή, και τον Τζούλι Σαμπαλάρι (12(2)). Σημαντικό στοιχείο για τα εναπομείναντα 9΄ του αγώνα τα 4 φάουλ του Μανώλη Ποδιά, όπως και το γεγονός πως ο Παντελής Βούλικας θα έχει στη διάθεσή του τους Γιώργο και Σπύρο Στρίγγο που σήμερα δεν ακολούθησαν την αποστολή λόγω τραυματισμού, αλλά δηλώθηκαν στο Φύλλο Αγώνα. Ο σημερινός αγώνας κατέδειξε για ακόμη μία φορά πόσο σημαντική είναι η κατασκευή ενός Κλειστού Γυμναστηρίου στη Βόρεια Χίο και ιδιαίτερα στα Καρδάμυλα που πέρα από τη συμμετοχή του τμήματος Βόλλεϊ Γυναικών στην Α2 Εθνική, διαθέτει και ισχυρότατες ομάδες μπάσκετ όχι όμως και τις κατάλληλες κτηριακές υποδομές. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για τις προσπάθειές τους και ραντεβού ξανά στα Καρδάμυλα για τα τελευταία (9) λεπτά του αγώνα.

Διαιτητές: Βαλάντης Κοντίλης - Βαγγέλης Δέδες

Τα δεκάλεπτα: 17-20, 28-38, 41-49, ...

ΝΗΡΕΑΣ (Χατζηλάμπρου) Σαμπαλάρι 12(2), Βασιλάκης 13, Ποδιάς-Καραμούζος 5(1), Στογιάνος, Καραμανής, Ρίκα, Κοκκολιάς 8, Κύλης. (Δικαίωμα συμμετοχής: Γκιόλα)

ΒΑΟΛ (Συμιακάκης) Σουλίκας 16, Τσουκάλης 18(1), Γρηγοριάδης 2, Σεραφείμ, Τριπολίτης 5, Μπαρλής 2, Μπουμπάρης 6,. (Δικαίωμα συμμετοχής: Γ. Στρίγγος, Σ. Στρίγγος, Α. Χιωτέλλης, Σ. Χιωτέλλης).