Header

banner_top

10/12 ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ...

Μπορεί ο Α΄ Γύρος να έχει ολοκληρωθεί για τις "μεγάλες" (ηλικιακά) ομάδες του ΒΑΟΛ Χίου (Άνδρες και Γυναίκες βρίσκονται αήττητοι στην 1η θέση των αντίστοιχων κατηγοριών) η δράση όμως δεν απουσιάζει για τα υπόλοιπα αγωνιστικά τμήματα της ομάδας μας. Έτσι γι αυτή την εβδομάδα η ΤΕ ΕΟΚ Χίου έχει ορίσει 2 αγώνες για τα ανδρικά τμήματα υποδομών του ΒΑΟΛ Χίου.

Την αρχή κάνουν οι παίδες του ΒΑΟΛ Χίου που θα φιλοξενηθούν από την αντίστοιχη ομάδα των ΙΩΝΩΝ την Τετάρτη 12/12/12 (!) στις 19:00, στο Κλειστό. Οι "παμπαίδες" του Παναγιώτη Καλαμάρη θα προσπαθήσουν για το καλύτερο απέναντι στην ομάδα του Μιχάλη Μπουμπούλη, σε έναν αγώνα που μπορεί να μην έχει τα "φώτα" των αντίστοιχων "ανδρικών" αναμετρήσεων, αλλά πάντοτε έχει ξεχωριστό ενδιαφέρον.

Η δεύτερη αγωνιστική υποχρέωση της ομάδας μας γι αυτή την εβδομάδα, αφορά στον χθεσινό αναβληθέντα, λόγω καιρού, αγώνα του εφηβικού πρωταθλήματος ΝΗΡΕΑΣ - ΒΑΟΛ. Την ερχόμενη Κυριακή, λοιπόν, 16/12, στις 12:00 (καιρού επιτρέποντος) η εφηβική ομάδα του ΒΑΟΛ Χίου θα βρίσκεται στα Καρδάμυλα για να αντιμετωπίσει την ισχυρή ομάδα του ΝΗΡΕΑ. Η ομάδα του Παντελή Βούλικα θα προσπαθήσει να συνεχίσει την αήττητη πορεία της στο πρωτάθλημα, ξεπερνώντας τα εμπόδια τόσο της ισχυρής ομάδας του Μανώλη Χατζηλάμπρου όσο και των ιδιαιτεροτήτων του ανοικτού γηπέδου των Καρδαμύλων.

Στο ανδρικό πρωτάθλημα τέλος, όπου ο ΒΑΟΛ εκτίει το ρεπό του, έχουν ορισθεί οι παρακάτω αγώνες, το ερχόμενο Σάββατο 15/12, στα πλαίσια της τελευταίας αγωνιστικής του 1ου Γύρου, της Α΄ Κατηγορίας Χίου: ΝΟΘ-ΙΩΝΕΣ (17:30 Καμπόχωρα), ΟΜΗΡΟΣ-ΦΟΒ (19:00 Καμπόχωρα), ΑΙΓΕΑΣ-ΚΟΦΙΝΑΣ (19:00 Κλειστό).

Καλή εβδομάδα σε όλους...