Header

banner_top

01/12 (ANΔΡ) ΒΑΟΛ - ΙΩΝΕΣ 75 - 54

BAOΛ 2012

Όρθιοι από αριστερά: Παντελής Βούλικας (Προπονητής), Γιώργος Κατσούρης, Μιχάλης Μιχαλιός, Γιώργος Πατελίδας, Λεωνίδας Μπουμπάρης, Γρηγόρης Ντεροχωνεσιάν.

Καθιστοί από αριστερά: Μιχάλης Σουλίκας, Τάσος Τροβάς, Μανώλης Χατζηλάμπρου, Παναγιώτης Καλαμάρης, Σπύρος Θεοδώρου, Μίλτος Σακελλάρης, Μιχάλης Τσουκάλης.

Μεγάλη νίκη με 75-54 επί των ΙΩΝΩΝ, πήρε η ανδρική ομάδα του ΒΑΟΛ, απόψε (01/12) το βράδυ, στο κατάμεστο Βούρειο. Με τη νίκη της αυτή η ομάδα του Παντελή Βούλικα συνέχισε το αήττητο σερί της στην Α΄ Κατηγορία Ανδρών έκανε το 5 στα 5 και πλέον θα προσπαθήσει το ερχόμενο Σάββατο (08/12) να επικρατήσει του ΟΜΗΡΟΥ (και πάλι στο Βούρειο) ώστε να κλείσει τον Α΄ Γύρο στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Ο σημερινός αγώνας είχε αντίστροφη ροή από τον προημιτελικό της Τετάρτης, καθώς απόψε ο ΒΑΟΛ κράτησε το καλό ημίχρονο για το τέλος, γεγονός που οδήγησε στην σπουδαία και ευρεία νίκη. Στο πρώτο μισό οι 2 μονομάχοι συμβάδιζαν στο σκορ, με τους φιλοξενούμενους να κρατούν την πρωτοπορία για περισσότερο χρόνο. Με την περιφέρεια της ομάδας μας να έχει κακά ποσοστά και την ψυχολογία να βρίσκεται στην πλευρά της ομάδας του Γιάννη Λαγού, ο αγώνας έδειχνε πως θα είναι ιδιαίτερα «κλειστός». Ευτυχώς κάποια ξεσπάσματα του ΒΑΟΛ και ο επιθετικός οίστρος του Γιώργου Πατελίδα (13π.) κράτησαν την ομάδα στο δύσκολο πρώτο ημίχρονο που έληξε ισόπαλο με 35-35 (16-19 και τα δύο δεκάλεπτα !!!). Στο δεύτερο μέρος η ομάδα μας θύμισε σε πολλά εκείνη του α΄ μέρους της περασμένης Τετάρτης.

ΒΑΟΛ 28 Σεπτεμβρίου 2012

Όρθιοι: Βούλικας Π, Καλιμανάς Α, Μυτιληνού Σ, Μπουμπάρης Λ, Μιχαλιός Μ, Τροβάς Α, Ντεροχωρεσιάν Γ, Συμιακάκης Π.

Καθιστοί: Σουλίκας Μ, Μπίτσι Ε, Καλαμάρης Π, Σακελλάρης Μ, Τσουκάλης Μ, Χατζηλάμπρου Μ.

Ο Μανώλης Χατζηλάμπρου (24(3)) βρήκε το ...φονικό όπλο του, ο Σπύρος Θεοδώρου οδήγησε μαεστρικά την ομάδα αναπληρώνοντας επάξια τόσο τον …θεατή Μιχάλη Σουλίκα όσο και τον (νωρίς) αποβληθέντα με 5 φάουλ Παναγιώτη Καλαμάρη. Από κει και πέρα ο «παροπλισμένος» λόγω 3 φάουλ από το πρώτο μέρος Στέργιος Μυτιληνού (13π.) έβρισκε τα πατήματά του, την ώρα που ο …περιφερειακός Αντώνης Καλιμανάς (9(3)) πυροβολούσε, όποτε χρειαζόταν από τα 6,75μ. Και όλα αυτά την ώρα που η …Αγία ζώνη σε συνδυασμό με τον απόλυτο έλεγχο των ριμπάουντ, έριξε την παραγωγικότητα των ΙΩΝΩΝ από τους 35 στο πρώτο μέρος στους 19 στο δεύτερο, (και μόλις 6 στο κρίσιμο 4ο). Από τους ΙΩΝΕΣ διψήφιο αριθμό πόντων πέτυχαν οι Πέτρος Μενδώνης (11), Χρήστος Γραικός (10) και Γιάννης Σαμιώτης (10π. όλους με ελεύθερες βολές). Από τον αγώνα δεν έλειψαν και οι στιγμές έντασης με τους διαιτητές να χρεώνουν με 2 «Τ» τον πάγκο της ομάδας μας και με 3 τον αντίστοιχο των ΙΩΝΩΝ γεγονός που είχε ως συνέπεια την αποβολή του Γιάννη Λαγού, λίγο πριν την κόρνα της λήξης. Με τη νίκη της αυτή η ομάδα μας, έδειξε πως ξεπέρασε τον αποκλεισμό της περασμένης Τετάρτης και πλέον με σύνεση, χαμηλούς τόνους και πολύ δουλειά επικεντρώνεται στο μεγάλο της εφετινό στόχο που είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος.

20122013

Τα δεκάλεπτα: 16-19, 35-35, 54-48, 75-54.

Διαιτητές: Κοντίλης – Κατιμερτζής.

ΒΑΟΛ (Βούλικας – Συμιακάκης) Κατσούρης 4, Ντεροχωνεσιάν 6, Σακελλάρης, Τσουκάλης, Πατελίδας 13, Θεοδώρου 2, Χατζηλάμπρου 24(3), Καλαμάρης 1, Μυτιληνού 13, Τροβάς 3, Καλιμανάς 9(3), Μπουμπάρης.

ΙΩΝΕΣ (Λαγός – Συριάνης) Δρόσος 2, Αλεξάκης, Λαμπρινούδης 6, Σταμέλος, Κώσταλος 2, Γρίγος 4, Γραικός 10, Μουζακίτης 2, Σκορδάλης 7(1), Μενδώνης 11, Σαμιώτης 10.

Δείτε το παιχνίδι από το chiospress πατώντας στον παρακάτω σύνδεσμο

https://www.youtube.com/watch?v=Vp8o7aKucVY