Header

banner_top

27/11 TΑ ΜΕDIA ΛΕΝΕ....

Εκτενή αναφορά στο ΒΑΟΛ και αυτή την εβδομάδα από τα ΜΜΕ του νησιού αλλά και από Αθηναϊκά sites.

H αρχή έγινε το Σαββάτο όπου το site για το γυναικείο basket στην Ελλάδα, Weplayball είχε ρεπορτάζ από την εκτός έδρας νίκη των Νεανίδων του ΒΑΟΛ επί του ΑΙΓΕΑ. (Για το ρεπορτάζ πατήστε ΕΔΩ)

Ντεροχωνεσιάν 24_11_2012

Σειρά έχουν οι αναφορές και τα ρεπορτάζ από τις νίκες του ΒΑΟΛ στους Παμπαίδες επί του Νηρέα Καρδαμύλων στις Νεάνιδες επί του Αιγέα και στους Άνδρες επί του ΝΟΘ που είχε η Chiospress, στη οποία υπάρχουν και αναφορές στα φιλικά των ακαδημιών μας με τους Ίωνες , αλλά και Video από το κάρφωμα του Γρηγόρη Νεροχωνεσιάν στο νικηφόρο παιχνίδι της ανδρικής μας ομάδας επί του ΝΟΘ.



alithia 26_11_2012nestoridi_SmallΣτη συνέχεια τη σκυτάλη παίρνει, το πρωινό της Δευτέρας, η Αθλητική εφημερίδα Αθλητική Χίος της Αλήθειας, με εκτενές ρεπορτάζ από τις νίκες του ΒΑΟΛ, στο Παμπαιδικό με Νηρέα στο Νεανίδων με Αιγέα και στο Ανδρικό με τον ΝΟΘ. Η Εφημερίδα φιλοξενεί επίσης αποκλειστική συνέντευξη της αθλήτριας του ΒΑΟΛ, Αλεξάνδρας Νεστορίδη στον Δημήτρη Σταυρακάκη, την οποία μπορείτε να διαβάσετε πατώντας ΕΔΩ.



LIVESTREAM

Τέλος το Αθλητικό portal Sportschios εκτός από την αναφορά του στη νίκη του Ανδρικού μας επί του ΝΟΘ , σε συνεργασία με την Χιακή εφημερίδα Πολίτης θα μεταδώσουν μέσω internet με livestreaming το ντέρμπυ του Κυπέλλου μεταξύ του ΒΑΟΛ και των ΙΩΝΩΝ την Τετάρτη 28-11-2012 και ώρα 19.30 απ΄ευθείας από το Κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο Χίου , δίνοντας την ευκαιρία στους φίλους και των δύο ομάδων που είναι εκτός Χίου να παρακολουθήσουν τον αγώνα τους. Λεπτομέριες σχετικά θα βρείτε ΕΔΩ και ΕΔΩ.