Header

banner_top

26/11 ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΝΤΕΡΜΠΥ

Ιδιαίτερα σημαντική η εβδομάδα που ξεκίνησε σήμερα, για τα αγωνιστικά τμήματα του ΒΑΟΛ Χίου, με τα φώτα να ...πέφτουν στη διπλή αναμέτρηση της ανδρικής μας ομάδα με την αντίστοιχη των ΙΩΝΩΝ για Κύπελλο και Πρωτάθλημα.

Την Τετάρτη (28/11) στις 19:30 το Κλειστό αναμένεται να γεμίσει από φιλάθλους που θα παρακολουθήσουν τον αγώνα ΙΩΝΕΣ - ΒΑΟΛ για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Χίου. Με φόντο την πρόκριση στους "4" του θεσμού οι 2 ομάδες θα δώσουν την πρώτη από τις δύο "μονομαχίες" τους γι αυτή την εβδομάδα.

Το Σάββατο (01/12) στις 19:00 η ...μονομαχία αλλάζει έδρα (Βούρειο) για το εξ αναβολής ντέρμπι της 2ης Αγωνιστικής της Α΄ Κατηγορίας Ανδρών. ΒΑΟΛ και ΙΩΝΕΣ θα παλέψουν για το "αήττητο" στη μεγάλη ανδρική κατηγορία που πέρα από τον ψυχολογικό τομέα, θα δώσει και ουσιαστικό αβαντάζ εν όψει play-offs.

Την Κυριακή 02/12, στις 15:00, η αγωνιστική δράση συνεχίζεται με τη Γυναικεία ομάδα του ΒΑΟΛ να υποδέχεται τον ΦΟΒ, στο Βούρειο. Τα κορίτσια του Παντελή Βούλικα θα προσπαθήσουν να κλείσουν αήττητα τις υποχρεώσεις τους για το 2012 και να παραμείνουν στην κορυφή της βαθμολογίας με την ολοκλήρωση του Α'  Γύρου.

Την ίδια μέρα (Κυριακή 2/12) τέλος, στο Βούρειο, στις 17:00 έχει προγραμματισθεί ο εξ αναβολής αγώνας παμπαίδων ΕΝΩΣΗ - ΒΑΟΛ. Τα πιτσιρίκια του Παναγιώτη Καλαμάρη θα προσπαθήσουν να συνεχίσουν τις ελπιδοφόρες εμφανίσεις τους απέναντι στο δυναμικό συγκρότημα της ΕΝΩΣΗΣ.

Καλή εβδομάδα σε όλους...