Header

banner_top

07/11 (ΠΑΙΔ) ΒΑΟΛ - ΟΜΗΡΟΣ 41 - 67

ΠΑΙΔΕΣ 2012-2013

Όρθιοι από αριστερά: Π.Καλαμάρης (Προπονητής) Α. Σαρρής, Κ. Ντούλης, Μ Κασάπας, Γ, Καλαμπόγιας, Ν. Πούλος, Ν. Πλάκας

Καθιστοί από αριστερά:(Γ.Ντούλης, Ακαδ) Σ.Μαμουνής, Γ.Χριστοβασίλης, Γ. Αγγελής, Α. Χιωτέλλης, Α. Παπαγιαννάκης 

Την ήττα με σκορ 41-67, γνώρισε η ομάδα των παίδων του ΒΑΟΛ Χίου, από την αντίστοιχη του ΟΜΗΡΟΥ Καλλιμασιάς, το απόγευμα της Τετάρτης (7/11) στο Βούρειο. Ο αγώνας κυμάνθηκε σε πολύ καλά επίπεδα με τους φιλοξενούμενους να φθάνουν δίκαια στη νίκη, αλλά και τους αθλητές του Παναγιώτη Καλαμάρη να καταγράφουν μία ακόμη ελπιδοφόρα εμφάνιση. Ας μην ξεχνάμε άλλωστε ότι η ομάδα μας είναι μόνο κατ' ευφημισμόν "παίδων" μιας και σε αυτή συμμετέχει μόλις ένας "παίδας" ενώ η υπόλοιπη απαρτίζεται από αθλητές κατηγορίας παμπαίδων και μίνι. Παρόλαυτα η ομάδα μας για ένα ημίχρονο κατάφερε να παρακολουθεί από πολύ κοντινή απόσταστη το σκορ (15-18 Α΄ δεκάλεπτο και 27-32 ημίχρονο) μέχρι την επανάληψη οπότε οι αθλητές του Αργύρη Στακιά πήραν διαφορά αφαλείας την οποία και διεύρυναν μέχρι το τελικό 41-67 που σφράγισε τις προσπάθειες των αθλητών και των δύο ομάδων. Από την ομάδα μας το σκοράρισμα οδήγησαν οι Ν. Πούλος (9π.), Μ. Αγγελής (9π. (1)) αλλά και ο Αναστάσης Σαρρής που πέτυχε το σύνολο των 8 πόντων του στο πρώτο δεκάλεπτο. Φιλότιμες προσπάθειες κατέβαλαν και τα 12 παιδιά που χρησιμοποίησε ο Παναγιώτης Καλαμάρης, ενώ στον αντίποδα η ομάδα της Καλλιμασιάς έφτασα στη νίκη στηριζόμενη κυρίως στους Κούνη (38π.) και Σκανδάλη (16π.). Για ακόμη μία φορά συγχαρητήρια στους νικητές και πολλά μπράβο στους  μικρούς αθλητές μας για την πρόοδο και τη μαχητικότητά τους.

Τα δεκάλεπτα: 15-18, 27-32, 37-48, 41-67.

Διαιτητές: Ι. Λουκαράκης - Κ. Κουδουμνάκης.

ΒΑΟΛ Χίου (Καλαμάρης) Χριστοβασίλης, Μαμουνής, Παπαγιαννάκης, Μ. Αγγελής 9(1), Χιωτέλλης 5, Γ. Αγγελής, Σαρρής 8, Ντούλης, Κασάπας, Πλάκας 4, Καλαμπόγιας 4, Πούλος 9.

ΟΜΗΡΟΣ Καλλιμασιάς (Στακιάς) Ψαρούδης 2, Βούκανος 4, Ρακιντζής, Αυγουστίδης, Στεφανίδης 6, Σκανδάλης 6, Μουλάκης 1, Μελαχροινούδης, Μπολλάνο, Κούνης 38.