Header

banner_top

03/11 (ΑΝΔΡ) ΚΟΦΙΝΑΣ-ΒΑΟΛ 41-71

BAOΛ 2012

Όρθιοι από αριστερά: Παντελής Βούλικας (Προπονητής), Γιώργος Κατσούρης, Μιχάλης Μιχαλιός, Γιώργος Πατελίδας, Λεωνίδας Μπουμπάρης, Γρηγόρης Ντεροχωνεσιάν.

Καθιστοί από αριστερά: Μιχάλης Σουλίκας, Τάσος Τροβάς, Μανώλης Χατζηλάμπρου, Παναγιώτης Καλαμάρης, Σπύρος Θεοδώρου, Μίλτος Σακελλάρης, Μιχάλης Τσουκάλης.


Με νίκη (41-71) επί του δυναμικού ΚΟΦΙΝΑ, πέρασε από τα Καμπόχωρα η Ανδρική ομάδα του ΒΑΟΛ, στα πλαίσια της 3ης Αγωνιστικής της Α΄ Κατηγορίας Ανδρών. Με τη νίκη τους αυτή, οι Κυπελλούχοι έκαναν το 2 στα 2 και συνεχίζουν χωρίς βαθμολογικές απώλειες τις προσπάθειές τους στο φετινό πρωτάθλημα. Η σημερινή νίκη ήρθε σχετικά εύκολα παρά τη μέτρια εμφάνιση της ομάδας μας. Στο ξεκίνημα του αγώνα οι 2 ομάδες συμβάδιζαν στο σκορ (14-16), με τον τομέα των ριμπάουντ να αποτελλεί την "Αχίλλειο πτέρνα" της ομάδας του Παντελή Βούλικα. Στη συνέχεια η βελτίωση στην άμυνα και η καλυτέρευση των μέτριων έως τότε ποσοστών ευστοχίας, επέτρεψαν στους φιλοξενούμενους να κλείσουν το ημίχρονο προηγούμενοι με 21-39. Στην επανάληψη κάποια "ξεσπάσματα" από πλευράς Βούρειου, υπήρξαν ικανά για να διευρύνουν τη διαφορά πάνω από το +20, παρά τις φιλότιμες προσπάθειες των αθλητών του Βαγγέλη Δέδε. Γενικότερα, όποτε η ομάδα μας έλεγχε τον κρίσιμο τομέα του αμυντικού ριμπάουντ το "μοίρασμα" της μπάλας, ο αιφνιδιασμός και συνεπακόλουθα το εύκολο καλάθι γινόνταν εύκολη υπόθεση για τους αθλητές μας. Αυτό βέβαια δεν συνέβη πολύ συχνά στον σημερινό αγώνα γεγονός που δεν επέτρεψε στην ομάδα μας να έχει τη γνωστή υψηλή της επιθετική συγκομιδή. 4 παίχτες με διψήφιο αριθμό πόντων είχε στον αποψινό αγώνα ο ΒΑΟΛ, με τον Μανώλη Χατζηλάμπρου (19(2)), να οδηγεί και τους Τάσο Τροβά (11(2)), Μιχάλη Σουλίκα (10(1)) να ακολουθούν μαζί με τον ιδιαιτέρως διακριθέντα Γιώργο Πατελίδα (10π.). Από τον ΚΟΦΙΝΑ ξεχώρισε ο ...δικός μας Μάριος Χατζηλάμπρου (16π.) με τους Καραματσούκη (6π.) και Γ. Μοσχούρη (5π.) να ακολουθούν.

Διαιτητές: Π. Κατιμερτζής - Κ. Βογιατζής

Τα δεκάλεπτα: 14-16, 21-39, 33-50, 41-71.

ΚΟΦΙΝΑΣ (Δέδες) Μπελάκης, Σκυριώτης, Καραμανής 2, Γεωργίτσης, Τζανέτος, Μεστούσης 4, Χατζηλάμπρου 16, Μοσχούρης 5, Χρυσάκης 2, Μουτάφης 2, Μπενέτος 4, Καραματσούκης 6.

ΒΑΟΛ (Βούλικας) Τσουκάλης 3, Ντεροσωνεσιάν 7, Σακελλάρης, Σουλίκας 10(1), Πατελίδας 10, Θεοδώρου 2, Χατζηλάμπρου 19(2), Καλαμάρης, Μιχαλιός, Τροβάς 11(2), Κατσούρης 6, Μπουμπάρης 3.