Header

banner_top

03/11 (ΓΥΝ) ΒΑΟΛ-ΕΝΩΣΗ 65-25

ΒΑΟΛ 2012

Όρθιοι από αριστερά: Παντελής Βούλικας (Προπονητής), Καλλιόπη Γρηγοριάδου, Δέσποινα Κουτουβίδη, Θάλεια Ψώρρα, Κατερίνα Τσαρούχα, Αλεξάνδρα Νεστορίδη, Αγγελική Καμαράδου, Αφροδίτη Αραμπατζάνη (Β. Προπονήτρια)

Καθιστές από αριστερά: Αγγελική Βουδούρη, Στεφανία Πύρρου, Δέσποινα Μούνδρου, Άννα-Μαρία Ντόσκα, Δανάη Συρρή, Ξανθούλα Μαργαρίτη.

Με νίκη (65-25) επί της φιλότιμης ΕΝΩΣΗΣ ξεκίνησε και τις φετινές της υποχρεώσεις η Γυναικεία ομάδα του ΒΑΟΛ Χίου, απόψε το απόγευμα στο Βούρειο. Τα κορίτσια του Παντελή Βούλικα δε δυσκολεύτηκαν ιδιαίτερα απέναντι στο μαχητικό σύνολο του Μιχάλη Μπουμπούλη και πήραν από την αρχή το προβάδισμα στο σκορ. Με το πέρασμα του χρόνου ο δρόμος προς το αντίπαλο καλάθι έγινε πιο εύκολος, καθώς οι επιθετικές λύσεις αυξήθηκαν για τις πρωταθλήτριες (10 αθλήτριες σκόραραν) ενώ και στον αμυντικό τομέα η εμφάνιση των γηπεδούχων ήταν πολύ καλή. Η "πρωτοεμφανιζόμενη" Αλεξάνδρα Νεστορίδη οδήγησε το σκοράρισμα για την ομάδα μας με 14π. (1τρ.), με την αναγεννημένη Κατερίνα Τσαρούχα να ακολουθεί (13π.), μαζί με την (τραυματισμένη) Ξανθούλα Μαργαρίτη (12π. (2)). Μεστή εμφάνιση από τη Στεφανία Πύρρου (6π.) στον οργανωτικό κυρίως τομέα, και θετική συμμετοχή για όλα τα υπόλοιπα κορίτσια με τη Δέσποινα Μούνδρου να κλείνει με 4π. την επανεμφάνιση της μετά από πολλά χρόνια, με τα χρώματα του ΒΑΟΛ. Από τη ...ροζ ομάδα της ΕΝΩΣΗΣ ξεχώρισε η Παγωνίτσα Καλλίκη (10π.) με την Α. Βαβούλη (6π.) να ακολουθεί. Στα αξιοσημείωτα του αγώνα η ...αποχώρηση του κόουτς του ΒΑΟΛ, με τη λήξη του 3ου δεκαλέπτου, καθώς έπρεπε να μεταβεί στα Καμπόχωρα για τον αγώνα της ανδρικής ομάδας μας, αφήνοντας άξια αντικαταστάτρια την Αφροδίτη Αραμπατζάνη.

Διαιτητές: Π. Μπαμπανιώτης - Σ. Μυλωνάς

Τα δεκάλεπτα: 19-06, 30-11, 47-15, 65-25

ΒΑΟΛ Χίου (Βούλικας - Αραμπατζάνη) Ψώρρα 4, Ντόσκα, Μαργαρίτη 12(2), Νεστορίδη 14(1), Πύρρου 6, Γρηγοριάδου 2, Μούνδρου 4, Συρρή 2, Καμαράδου 4, Κουτουβίδου 4, Τσαρούχα 13.

ΕΝΩΣΗ (Μπουμπούλης - Λουκάς) Παππά, Μαθιούδη Σ., Κασμά 4, Ιωαννίδου 3, Καμπούρη, Γεωργούλη 2, Καλλίκη 10, Μελέκου, Μαθιούδη Μ., Λαδικού, Βαβούλη 6.