Header

banner_top

03/11 EXEI (2) AΓΩΝΕΣ ΣΗΜΕΡΑ...

Διπλό "πιάτο" το σημερινό για τα αγωνιστικά τμήματα του ΒΑΟΛ Χίου, με τις ...κεφαλές του (Γυναικών & Ανδρών) να έχουν αγωνιστική δράση.

Τα κορίτσια του Παντελή Βούλικα, έχουν πρεμιέρα λοιπόν, σήμερα Σάββατο (03/11) στις 17:00 στο Βούρειο, απέναντι στην ανανεωμένη ΕΝΩΣΗ. Η Αλεξάνδρα Νεστορίδη θα κάνει την πρώτη εμφάνισή της με τα χρώματα των Πρωταθλητριών, η Δέσποινα Μούνδρου θα ξαναντυθεί στα γαλανόλευκα μετά από πολύ καιρό, ενώ και η Κατερίνα Τσαρούχα θα δηλώσει "παρούσα" σε αγώνα τοπικού πρωταθλήματος. Το παρκέ του Βούρειου τέλος, θα πατήσει και η "Αθηναία" τον τελευταίο καιρό, Δέσποινα Κουτουβίδη, απέναντι στην αγαπημένη της ΕΝΩΣΗ, της οποίας υπήρξε προπονήτρια επί σειρά ετών αλλά και αθλήτρια πολύ παλαιότερα.

Στη συνέχεια το ενδιαφέρον για τον Βούρειο θα μεταφερθεί στα Καμπόχωρα, όπου στις 19:00 έχει οριστεί η έναρξη του αγώνα ΚΟΦΙΝΑΣ - ΒΑΟΛ στα πλαίσια της 3ης Αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Α'  Κατηγορίας Ανδρών. Οι γηπεδούχοι έχουν μία νίκη (ΝΟΘ) και μία ήττα (ΟΜΗΡΟΣ) μέχρι στιγμής και δείχνουν την εικόνα μιας αρκετά συμπαγούς ομάδας που επιθετικά στηρίζεται, κατά κύριο λόγο, στον "οίστρο" του ...δικού μας Μάριου Χατζηλάμπρου. Οι πληροφορίες για την ομάδα του Βαγγέλη Δέδε (που μεσοβδόμαδα προκρίθηκε στους "4" του Κυπέλλου) αναφέρουν πως δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα τραυματισμών όπως άλλωστε και οι Κυπελλούχοι Χίου, που λόγω ...rotation θα εμφανισθούν με κάποιες αλλαγές στη 12άδα τους.

Οι υπόλοιποι αγώνες της Αγωνιστικής: Κλειστό (17:30) ΑΙΓΕΑΣ - ΟΜΗΡΟΣ, Κλειστό (19:00) ΙΩΝΕΣ - ΦΟΒ.

Καλή επιτυχία σε όλους.