Header

banner_top

31/10 (ΠΑΓΚ) ΒΑΟΛ - ΦΟΒ 66 - 46

ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ 2012 2013

Όρθιοι από αριστερά: Αφροδίτη Αραμπατζάνη (Β. Προπονήτρια), Μαρκέλλα Κώττη, Αγγελική Καραμανή, Βαλσαμώ Μυλωναδάκη, Μαρία Καμαράδου, Δέσποινα Γεωργιαφέντη, Λυδία Ντατσοπούλου, Έφη Ιωάννου, Μανώλης Χατζηλάμπρου (Προπονητής).

Καθιστές από αριστερά: Αθηνά Καραμανή, Μάρθα Συρρή, Γεωργία Φιλιμάκη, Σοφία Χαλλιορή, Αναστασία Μουτάφη, Αγγελική Κισσάνη, Αγγελική Βούλγαρη.


Με νίκη 66-46 επί του αξιόμαχου ΦΟΒ, ξεκίνησε η ομάδα των παγκορασίδων του ΒΑΟΛ Χίου, τις φετινές αγωνιστικές υποχρεώσεις της, απόψε (31/10) το απόγευμα στο Βούρειο. Ο αγώνας κυμάνθηκε σε πολύ καλά επίπεδα, για την κατηγορία, με τον αρκετό κόσμο που βρέθηκε στις κερκίδες του Βούρειου να επικροτεί τις προσπάθειες των μικρών αθλητριών και των δύο ομάδων. Ο ΒΑΟΛ μετά τα πρώτο αναγνωριστικό δεκάλεπτο (14-12) πήρε το προβάδισμα στο σκορ και διεύρυνε τη διαφορά όσο περνούσε η ώρα, μέχρι να φτάσουμε στο τελικό 66-46. Αρκετά καλή άμυνα, επιθετικός πλουραλισμός και γρήγορο μπάσκετ ήταν τα στοιχεία που χαρακτήρισαν το παιχνίδι της ομάδας του Μανώλη Χατζηλάμπρου, που θα πρέπει να έμεινε αρκετά ευχαριστημένος από τη συνολική προσπάθεια που κατέβαλαν οι 12 πιτσιρίκες του. Αγωνιστικά, για την ομάδα μας, ξεχώρισε η ...γνωστή "έμπειρη" 6άδα, με τη Λυδία Ντατσοπούλου (17π.), την Έφη Ιωάννου (14π.) και την Μαρία Καμαράδου (11π.) να "κλείνουν" με διψήφιο, τις διακριθήσες και οργανωτικά Μαρκέλλα Κώττη (8π.) και Βαλσαμώ Μυλωναδάκη (7π.) να ακολουθούν, μαζί με την ...αποχωρήσασσα από τα μέσα του αγώνα (λόγω μαθήμτος) Δέσποινα Γεωργιαφέντη (6π.). Από την ομάδα του Δημήτρη Εσκίδη ξεχώρισαν οι Μοσχούρη (17π.) και Τσίμηλα (13π.) ενώ τα μπράβο ανήκουν και στα 24 κορίτσια που έδωσαν έναν πολύ όμορφο αγώνα και άφησαν αρκετές υποσχέσεις για το μέλλον.

Διαιτητές: Β. Κοντίλης - Π. Κατιμερτζής.

Τα δεκάλεπτα: 14-12, 32-19, 53-38, 66-46.

ΒΑΟΛ Χίου (Χατζηλάμπρου - Αραμπατζάνη) Φιλιμάκη, Κώττη 8, Μουτάφη 2, Χαλλιορή 2, Κισσάνη, Γεωργιαφέντη 6, Ιωάννου 14, Ντατσοπούλου 16, Μυλωναδάκη 7, Συρρή, Καραμανή, Καμαράδου 11.

ΦΟΒ (Εσκίδης - Μπατής) Ζαννίκου, Γαρρή, Παντελάκη, Μπατή, Τσίμηλα 13, Κοντσαντίνοβα 2, Σκουφάλου 4, Λιάκου, Τελλή 4, Μοσχούρη 17, Μπαχά, Παπαδημητρίου 6.