Header

banner_top

09/01 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Β΄ ΓΥΡΟΥ

Εκδόθηκε από την ΤΕ ΧΙΟΥ το πρόγραμμα του Β΄ Γύρου των 9 πρωταθλημάτων που διεξάγονται στο νησί μας. Το πρόγραμμα των αγωνιστικών τμημάτων του ΒΑΟΛ μπορείτε να το δείτε στο menu "ειδήσεις", στον φάκελο "προγράμματα". Να θυμίζουμε ότι στα 6 πρωταθλήματα, πλην Α΄ Ανδρών και Παίδων δεν υπάρχουν play-offs.

Στην κατηγορία των παίδων οι 2 πρώτες ομάδες από τον καθένα από τους 2 ομίλους προκρίνονται στα ημιτελικά όπου θα παίξουν 1 αγώνα ο 1ος του κάθε ομίλου με τον 2ο του άλλου (στην έδρα του 1ου). Οι νικητές από αυτούς τους αγώνες θα παίξουν στον τελικό (1 αγώνας σε έδρα που θα κληρωθεί) και ο νικητής αυτής της αναμέτρησης θα είναι ο πρωταθλητής 2009 - 2010.

Στην Α΄ Ανδρών, στα play-offs προκρίνονται οι 4 πρώτες ομάδες της τελικής βαθμολογίας. Στη συνέχεια στους ημιτελικούς παίζουν οι θέσεις 1-4 και 2-3 με στόχο τις 3 νίκες στο σύνολο των μεταξύ τους αγώνων συμπεριλαμβανομένων των μεταξύ τους αναμετρήσεων στην κανονική περίοδο. Αν π.χ. στους ημιτελικούς έχουμε το ζευγάρι ΦΟΒ - ΙΩΝΕΣ και ο ΦΟΒ έχει κερδίσει 2 φορές στην κανονική περίοδο χρειάζεται 1 νίκη ακόμα για να προκριθεί ενώ οι ΙΩΝΕΣ πρέπει να κερδίσουν 3 φορές. Στον τελικό παίζουν οι 2 ομάδες που έχουν προκριθεί από τους ημιτελικούς. Το πρωτάθλημα κατακτά η ομάδα που θα φτάσει στις 3 νίκες (όπως ακριβώς και στους ημιτελικούς).