Header

banner_top

24/10 (KOΡ) ΒΑΟΛ-ΑΙΓΕΑΣ 40-29

Κορασίδες ΒΑΟΛ 2012

Όρθιοι από αριστερά: Λεωνίδας Συρρής (Έφορος), Δέσποινα Γεωργιαφέντη, Άννα-Μαρία Ντόσκα, Λυδία Ντατσοπούλου, Έφη Ιωάννου, Κατερίνα Χριστοφαρή, Αγγελική Καμαράδου, Μανώλης Χατζηλάμπρου (Προπονητής)

Καθιστές από αριστερά: Αγγελική Καραμανή, Μαρία Καμαράδου, Βαλσαμώ Μυλωναδάκη, Γιάννα Τριανταφυλλάκη, Μαρκέλλα Κώττη, Δανάη Συρρή.

Σπουδαία νίκη, με σκορ 40-29 επί του ΑΙΓΕΑ, πήρε απόψε (24/10) το απόγευμα η ομάδα κορασίδων του ΒΑΟΛ Χίου μέσα στο κατάμεστο Βούρειο. Με τη νίκη τους αυτή οι πιτσιρίκες του Μανώλη Χατζηλάμπρου θέτουν γερές βάσεις για τη διατήρηση του τίτλου στην κατηγορία και για τη φετινή αγωνιστική περίοδο. Ο αγώνας είχε 2 όψεις για την ομάδα μας μία για κάθε ημίχρονο. Στο πρώτο μισό της αναμέτρησης ο ΒΑΟΛ έδειχνε εγκλωβισμένος στην κλειστή ζώνη των φιλοξενουμένων και με τραγικά ποσοστά στα σουτ είδε την παραγωγικότητα του να μένει σε πολύ χαμηλά επίπεδα (12-13 σκορ ημιχρόνου). Στην επανάληψη η εικόνα του ΒΑΟΛ βελτιώθηκε, η επιθετική συγκομιδή "εκτοξεύθηκε" στους 28 πόντους, την ίδια ώρα που η άμυνα έκλεινε πολύ καλά πάνω στην Εμμανουέλα Σερέπα που αποτελούσε την κύρια απειλή για το καλάθι μας. Με τον τρόπο αυτό η ομάδα μας απαλλάχθηκε από το άγχος των πρώτων δεκαλέπτων και πήρε στο τέλος και τη διαφορά των +11 πόντων που μπορεί να αποδειχθεί πολύτιμη. Πολύ μεγάλη προσφορά για όλα τα κορίτσια του ΒΑΟΛ (10 αγωνίσθηκαν και 7 σκόραραν) με την Αγγελική Καμαράδου (15π.) να οδηγεί το σκοράρισμα και τη Δανάη Συρρή (11π.) να ακολουθεί. Από τον ΑΙΓΕΑ συγκινητική η Εμμανουέλα Σερέπα που πέτυχε τους 25 από τους 29 πόντους της ομάδας της. Συγχαρητήρια σε όλα τα κορίτσια και των 2 ομάδων που προσπάθησαν για το καλύτερο και πρόσφεραν στους φιλάθλους που τα παρακολούθησαν έναν ακόμη συναρπαστικό αγώνα, έστω κι αν υπολείπονταν σε ποιότητα παλαίοτερων μεταξύ τους αναμετρήσεων. Μετά τη σημερινή νίκη της, η ομάδα των κορασίδων του ΒΑΟΛ Χίου αντιμετωπίζει πλέον στις 7/11 τον ΦΟΒ στο Φαφαλίειο Στάδιο Βροντάδου στην προσπάθεια της να ολοκληρώσει αήττητη τον Α'  Γύρο του πρωταθλήματος.

Διαιτητές: Β. Κοντίλης - Ι. Λουκαράκης

Τα δεκάλεπτα: 04-09, 12-13, 26-25, 40-29

ΒΑΟΛ ΧΙΟΥ (Χατζηλάμπρου) Συρρή 11, Κώττη, Ντόσκα 4, Καμαράδου Μ., Τριανταφυλλάκη 4, Γεωργιαφέντη 2, Ιωάννου, Ντατσοπούλου 2, Μυλωναδάκη 2, Χριστοφαρή, Καραμανή, Καμαράδου Α. 15.

ΑΙΓΕΑΣ (Γιασεμής - Αργυρούδης) Χαμέτη, Σερέπα 25(1), Κιρκινέζη 3, Καζάκου, Φέντισιν, Νιονάκη 1, Στρουμπάκη, Φαρμάκη.