Header

banner_top

21/10 (ΕΦΗΒ) ΙΩΝΕΣ - ΒΑΟΛ 60 - 62

ΕΦΗΒΙΚΟ ΒΑΟΛ 2012 2013

Όρθιοι από αριστερά: Παντελής Βούλικας (προπονητής), Μιχάλης Σουλίκας, Νίκος Σαρρής, Θοδωρής Τριπολίτης, Λεωνίδας Μπουμπάρης, Στέφανος Δούρος, Ανδρέας Γρηγορίου.

Καθιστοί από αριστερά: Παντελής Λως, Γιώργος Γρηγοριάδης, Στέλιος Χιωτέλλης, Σπύρος Στρίγγος, Μιχάλης Τσουκάλης, Θανάσης Μπαρλής.

Σπουδαία νίκη πήρε το εφηβικό τμήμα του ΒΑΟΛ επί του αντίστοιχου των ΙΩΝΩΝ, με σκορ 60-62, το μεσημέρι της Κυριακής στο Κλειστό. Το εύθραυστο +2, αφήνει "ανοικτούς λογαριασμούς" για την υπόθεση τίτλος, ενώ βέβαια στο παιχνίδι βρίσκεται πάντα και ο ισχυρός ΝΗΡΕΑΣ  Καρδαμύλων που μετράει 2 στις 2 νίκες μέχρι σήμερα. Στον σημερινό αγώνα η ομάδα του Παντελή Βούλικα ξεκίνησε μουδιασμένα κυρίως στον επιθετικό τομέα με αποτέλεσμα να βρεθεί πίσω στο σκορ (-7). Ένα ξέσπασμα στα τελευταία 2 λεπτά του 1ου δεκαλέπτου "μάζεψε" τη διαφορά και έκλεισε το σκορ στο -2 (15-13). Στο 2ο δεκάλεπτο ο ΒΑΟΛ ανέβασε κατακόρυφα την απόδοση του και κυριάρχησε με επί μέρους σκορ 08-22 "χτίζοντας" μια διαφορά που κυμαίνονταν από 10-15 πόντους. Στην επανάληψη οι Πρωταθλητές 2011-12 διατήρησαν τη διαφορά σε επίπεδα ασφαλείας και παρά την πρόσκαιρη μείωση του σκορ στο +4, μπήκαν στο τελευταίο δίλεπτο με τη διαφορά γύρω στο +10. Στο τελευταίο λεπτό η αποβολή με 5ο φάουλ του Μιχάλη Σουλίκα αποδιοργάνωσε την ομάδα μας και έδωσε την ευκαιρία στους αθλητές του Βασίλη Σταμέλου να φέρουν τον αγώνα στο καλάθι. Ήταν μάλιστα τόσο μεγάλη η προσπάθεια των αθλητών των ΙΩΝΩΝ αλλά και τόσο παιδαριώδη τα λάθη των δικών μας αθλητών σε αυτά τα τελευταία δευτερόλεπτα, που ο αγώνας παραλίγο να οδηγηθεί στην παράταση μιας και το εύστοχο σουτ του Γιάννη Αλεξάκη, που θα ισοφάριζε το ματς, ήταν για λίγο εκπρόθεσμο. Ακρογωνιαίοι για την ομάδα μας, παρά τα όποια λάθη, υπήρξαν οι Μιχάλης Σουλίκας (24(3)), Λεωνίδας Μπουμπάρης (20π.) και Μιχάλης Τσουκάλης (16 (1)). Μερίδιο στη νίκη βέβαια έχουν όλα τα παιδιά της ομάδας μας που έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους κόντρα στις ...ιδιαίτερες συνθήκες (μαθητές Β΄ και Γ' Λυκείου) που ταλανίζουν το τμήμα. Από τους ΙΩΝΕΣ ξεχώρισαν οι γνωστοί Γιάννηδες (Σαμιώτης (25(1)) και Αλεξάκης (22(4))) ενώ ένα μπράβο αξίζει και στους 24 αθλητές που κράτησαν για ακόμη μία φορά αμείωτο το ενδιαφέρον του αρκετού κόσμου που παρακολούθησε τις προσπάθειές τους.

Διαιτητές: Β. Κοντίλης - Π. Μπαμπανιώτης.

Τα δεκάλεπτα: 15-13, 23-35, 41-50, 60-62.


ΙΩΝΕΣ (Σταμέλος) Αλεξάκης 22(4), Σταυράκης 1, Φύκαρης 3(1), Περπυράκης, Βασιλικός, Γκούβας, Διαμάντης 3(1), Λιτσάκης, Πατούνας, Βαγιάνος 6, Σαμιώτης 25(1), Δούκας.


ΒΑΟΛ (Βούλικας) Σαρρής, Τριπολίτης, Σ. Στρίγγος 2, Σουλίκας 24(3), Τσουκάλης 16(1), Γρηγοριάδης, Δούρος, Χιωτέλλης, Μπαρλής, Μπουμπάρης 20, Γρηγορίου, Λως.