Header

banner_top

07/05 (ΠΑΙΔ) ΙΩΝΕΣ - ΒΑΟΛ 63 - 54

Με σκορ 63-54 ηττήθηκε η παιδική μας ομάδα, στον τελικό του φετινού Πρωταθλήματος παίδων, από τους ΙΩΝΕΣ, το απόγευμα του Σαββάτου στα Καμπόχωρα. Με τη νίκη τους αυτή η ομάδα των ΙΩΝΩΝ κατέκτησε το Πρωτάθλημα Παίδων και από την πλευρά μας εκφράζουμε τα θερμά μας συγχαρητηρία στη διοίκηση, στους προπονητές και στους αθλητές του αντιπάλου μας γι αυτή την επιτυχία. Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν βέβαια στον Κώστα Αμέντα και στους αθλητές της ομάδας μας που έδωσαν έναν όμορφο αγώνα κερδίζοντας το χειροκρότημα όσων βρέθηκαν στις κερκίδες του Κλειστού των Καμποχώρων. Ο αγώνας ήταν αρκετά «κλειστός» με τις 2 ομάδες να μην μπορούν να χτίσουν διαφορά ασφαλείας μέχρι το τέλος του Γ΄ δεκαλέπτου οπότε η ομάδα μας έμεινε πίσω με -11. Η κούραση των βασικών ατού της ομάδας μας και οι περισσότερες εναλλακτικές λύσεις που διέθεταν στον πάγκο οι ΙΩΝΕΣ έγειραν την πλάστιγγα προς την πλευρά της ομάδας των Γιάννη Λαγού και Αντώνη Συριάνη. Ο ΒΑΟΛ προσπάθησε, μείωσε μέχρι το -6 αλλά και πάλι ο παράγοντας κούραση είχε τον πρώτο λόγο. Με τους 3 «πυλώνες» της ομάδας μας Δημήτρη Αργυρούδη, Λεωνίδα Μπουμπάρη και Γιώργο Στρίγγο να παίζουν 40΄ σε έναν αγώνα που δεν έλειψαν ούτε οι δυνατές σωματικές επαφές αλλά ούτε και ο γρήγορος ρυθμός, η κόπωση ήρθε εντελώς φυσιολογικά. Συγκινητική ήταν η προσπάθεια των Δημήτρη Αργυρούδη (25π. 4τρ.) που επιφορτίσθηκε και με οργανωτικά καθήκοντα αλλά και το μαρκάρισμα του Γιάννη Σαμιώτη για μεγάλο διάστημα και Λεωνίδα Μπουμπάρη (17π.) που έδωσε άπειρες μάχες στις 2 ρακέτες και έπαιξε καθοριστικό ρόλο στο «σπάσιμο» της πίεσης που άσκησαν οι ΙΩΝΕΣ. Από κει και πέρα θετικός ο Γιώργος Στρίγγος (10π.) παρά το ολοφάνερο άγχος του και πολύ καλή προσπάθεια από όλα τα παιδιά της ομάδας μας. Από την ομάδα των ΙΩΝΩΝ ξεχώρισαν οι Σαμιώτης (21π.), Βαγιάνος (11π.), Αλεξάκης (10π. 1τρ.) και Σταυράκης. Για άλλη μια φορά μπράβο στα παιδιά και των 2 ομάδων για τον όμορφο αγώνα τους.

Αρκετά καλή η διαιτησία των Γιάννη Λουκαράκη  και Μιχάλη Γιακούμα.

Τα δεκάλεπτα: 14 – 09, 33 – 28, 51 – 45, 63 – 54.

ΙΩΝΕΣ (Λαγός – Συριάνης) Στάθης, Σταυράκης 10, Περπυράκης 6, Σαμιώτης 21, Βασιλικός, Φύκαρης 2, Αλεξάκης 10 (1), Λιτσάκης 2, Λαμπρινούδης, Βαγιάνος 11, Πατούνας 1.

ΒΑΟΛ (Αμέντας) Στρίγγος Γ. 10, Χιωτέλλης, Ματθαίος, Σεραφείμ, Μπαρλής, Σαρρής, Καπίρης, Τριπολίτης 2, Γκλώτσος, Αργυρούδης 25 (4), Μπουμπάρης 17.